20 Kasım Dogecoin fiyat analizi: DOGE için beklenen seviyeler
20 Kasım Dogecoin fiyat analizi: DOGE için beklenen seviyeler

Dogecoin Coinbase Wallet desteği alıyor… Nisan başındaki performansını tekrarlar mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasalarında bugün özellikle ilk 10’da yer alan kripto paraların yatayda seyrettiğini görüyoruz. Bununla birlikte, bu haberimiz ilk çeyrekte iyi bir performans gösteren Dogecoin (DOGE) ile ilgili. 2019’un başından bu yana DOGE fiyatında yaklaşık yüzde 17’lik bir artış görüyoruz. Son gelişmelerde ise Dogecoin ile ilgili önemli bir gelişme oldu. Popüler coinler arasında olan DOGE’nin Coinbase Cüzdan’ına ekleneceği duyuruldu.

Dogecoin 1 Mayıs’tan itibaren Coinbase Wallet’ta

Coinbase Wallet, 1 Mayıs’ta Medium blogundan paylaştığı bir gönderide, 1Mayıs itibarıyla Dogecoinlerin doğrudan Coinbase Wallet uygulamasında tutulabileceği bildirildi.

Şu an Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), XRP ve Stellar Lumens (XLM) gibi önemli coinleri destekleyen cüzdan için bunun “önemli bir adım” olduğunu iddia edildi.

Dogecoin düşüş trendini sonlandırdı mı?

Dogecoin (DOGE) geçtiğimiz günlerde 4 Nisan’da fiyatı 0,0037 dolar’a yükselen bir ralli gördü. O zamandan beri kripto paranın bir düşüş trendine girdiğini görüyoruz. Yazım esnasında, altcoin 302 milyon dolarlık bir piyasa değeriyle 0,0025 dolardan el değiştiriyordu. Madalyonun 24 saatlik işlem hacmi 28 milyon dolar ve şu an yaklaşık yüzde 0,36 düşüş kaydetti. Geçtiğimiz yedi gün boyunca DOGE, yüzde 1,76 oranında düştü. Ancak son 24 saat içinde yüzde 1,02’lik bir büyüme kaydetti.

Coin, 2019’a 0,0023 dolar değeriyle başladı ve mevcut değerine göre yüzde 17,47’lik bir fiyat artışı performansına sahip. DOGE, en çok CoinEgg’de işlem görüyor. Buna göre kripto para borsasında DOGE/BTC çifti, 3,78 milyon dolarlık bir hacme sahip. DOGE/CNY çifti ile 3.32 milyon dolarlık bir hacme sahip olan Fatbtc ikinci sırayı aldı. P2pB2B, DOGE/USD çifti ile 2,96 milyon dolarlık bir hacme işaret ederek bu borsaları takip etti.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin