Dogecoin yükselecek mi? Teknik analiz
Dogecoin yükselecek mi? Teknik analiz

Dogecoin dar aralıkta sıkıştı: Kırılma hangi yönde olacak? Tüm detaylarıyla anlattık

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, 41,5 bin doların üzerine çıkarak kısa vadeli bir yükseliş eğilimi gösterdi ancak Dogecoin bunu başaramadı. Dogecoin’de özellikle 0.15 dolar direnci güçlü kaldı.

2 saatlik Dogecoin fiyat grafiği

Dogecoin crawls sideways on the chart as buyer enthusiasm appeared to wane

0.14 – 0.142 dolar alanı son birkaç hafta içinde DOGE için hem talep hem de arz bölgesi olarak hareket etti. Geçen hafta, DOGE 0,133 – 0,15 dolar arasında bir aralık oluştururken, orta aralık noktası 0,141 dolar seviyesindeydi.

Yatay 0.134 dolar da DOGE için talep görülen bir seviyeydi. Nisan ayı için piyasa yapısı aşağı yönlü bir eğilime sahipti. 0.17 dolara gerçekleşen güçlü artış, daha yüksek dipler ve daha yüksek zirveler tarafından takip edilmedi.

Bunun yerine, 0.14 $ alanı ayılar ve boğalar tarafından çekişmenin yaşandığı bir bölge gördü ve 0.148 $ direnci de son günlerde güçlü kaldı.

Dogecoin crawls sideways on the chart as buyer enthusiasm appeared to wane

Awesome Osilatör sıfır çizgisinin altına geriledi, MACD de sıfır çizgisinin altına iniyor gibi görünse bile düşüş eğilimi oluşturdu. Henüz bir kopma görülmedi. Daha fazla düşüş momentumunun ortaya çıkabileceği görülüyor.

Chaikin Para Akışı ve Kümülatif Hacim Deltası göstergeleri sırasıyla nötr ve hafif düşüş gösterdi. CMF, ne ayıları ne de boğaları destekliyor: -0.05 ila +0.05 aralığında. CVD, satıcıların üstünlüğünü gösterdi, ancak pek de güçlü değil.

Sonuç

Göstergeler, düşüş momentumunun güç kazanmanın eşiğinde olduğunu gösteriyor. Talep bölgesi devreye girmeden önce DOGE’nin daha düşük seviyelere gerilediğini görebiliriz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin