Dogecoin analizi: DOGE fiyatı hangi yöne gidecek?
Dogecoin analizi: DOGE fiyatı hangi yöne gidecek?

Dogecoin analizi: DOGE hangi yöne gidecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin analizi, dün gece başka bir yüksek seviye ayarlandığı için bugün düşüş gösteriyor. DOGE, bir konsolidasyon oluşturdu ve muhtemelen önümüzdeki 24 saat içinde tekrar aşağı yönlü test yapacak.

Piyasa son 24 saatte yükseliş trendine döndü. Piyasa liderleri, Bitcoin ve Ethereum, sırasıyla yüzde 8,6 ve yüzde 8,56 kazandı. Bu arada, Dogecoin (DOGE) yaklaşık yüzde 6’lık bir kazançla takip ediyor.

DOGE/USD 0,1272 – 0,1401 dolar aralığında işlem gördü ve bu aralık son 24 saat içinde önemli bir oynaklık olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 31,55 artarak 1,36 milyar dolara ulaştı. Bu arada, toplam piyasa değeri 18 milyar dolar civarında işlem görüyor ve kripto para genel olarak 10. sırada yer alıyor.

DOGE daha yükseğe çıkacak mı?

Dogecoin analizi için teknik grafikte, son 24 saat içinde daha yüksek ve daha düşük bir zirve ayarlanmasıyla oluşan konsolidasyonu görebiliriz.

Dogecoin analizi: DOGE fiyatı hangi yöne gidecek?

Dogecoin analizine göre fiyat hareketi, son günlerde düşüşünü yavaşlattı. Geçen hafta önemli bir düşüşün ardından, desteği 0.12 dolarda bulundu. Oradan, 0,145 dolara yukarı yönlü bir hareket başlattı.

O zamandan beri, hem daha yüksek hem de daha düşük yüksek seviyeler ayarlandı. Bu da konsolidasyonun giderek daha dar bir aralıkta olduğunu gösteriyor. DOGE/USD muhtemelen önümüzdeki 24 saat içinde bir zemin oluşturmaya devam edecek.

Bununla birlikte, bir kırılma gerçekleştiğinde, Dogecoin fiyatının geçmişteki düşük seviyelerine geri dönmesini bekliyoruz. Muhtemelen hafta sonuna kadar 0.16 dolarlık bir sonraki direnç seviyesinin test edilmesini bekleyebiliriz.

Kısa vadeli fiyat tahmini

Dogecoin analizi bugün düşüş gösteriyor, çünkü piyasa bir gecede 0.14 dolar ile zirveye ulaştıktan sonra başka bir aşağı yönlü testin gelmesini bekliyoruz. DOGE/USD muhtemelen daha yüksek bir dip noktası belirlemeye çalışacak ve oradan daha yükseğe hareket edecek.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin