Dogecoin analizi: DOGE düşüşü devam ediyor; bu seviyelere dikkat!
Dogecoin analizi: DOGE düşüşü devam ediyor; bu seviyelere dikkat!

Dogecoin analizi: DOGE düşüşü devam ediyor; bu seviyelere dikkat!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyatı kripto piyasasının çöküşüyle birlikte düşüş trendinde işlem görmeye devam ediyor. Aylık S1 desteği kırıldığında, önümüzdeki günlerde DOGE fiyatının 0,1 doların altına düşmesini beklenebilir. Dogecoin (DOGE) fiyatı, küresel haberlerin etkisiyle Ağustos ağından beri düşüş eğiliminde yer alıyor. Son FED oranı kararının ise meme coin fiyatını etkilemesi bekleniyor. Meme coin için 0,12 dolar olan aylık S1 destek seviyesi, kayıpları sınırlı tutan tek destek olarak yer alıyor. Bu bir kez yol açtığında, 0,094 dolarına doğru hızlı bir satışın 0,1 dolarının altına düşmesini ve %30 zararla sonuçlanma ihtimalı bulunuyor.

DOGE/USD daily chart

Dogecoin yüzde 30 kazanç elde etmeye hazır

Dogecoin fiyatı, Pazar günü DOGE fiyatının yükseliş kaydetmesiyle haftaya umut verici bir şekilde başlıyor gibi görünüyordu. Ancak, Pazartesi sabahı Rusya ile ABD arasındaki küresel durumun kötüleşmesi ve piyasa katılımcılarının FED kararından önce kenarda kalmayı tercih etti. Pazartesi günü ise genel bir kripto çöküşü yaşandı ve piyasa bozuldu. Ayılar, DOGE fiyatını düşürme fırsatlarının farkına varırken, Ağustos ayındaki kırmızı azalan trend çizgisinin altına bir kırılma, kısa bir düşüş için büyük ilerlemek için davalarına argümanlar ekliyor.

DOGE fiyatı, 22 Ocak’ta düşüşü sürdürdüğü için kısa vadede ilk ve tek destek unsuru olarak S1 aylık desteğini 0,12 dolarda bulabilir. Aşağıdaki yaşanacak bir kırılma boğaların tetiklenmesiyele sonuçlanabilir. 14 Nisan’ın en düşük seviyesi ve yükseliş trendinde önemli bir noktaydı. Ayıların 0,13 dolar civarında kırmızı azalan trend çizgisinde girişten %30’luk bir kâr oluşturacağından, bu seviyede kâr kaydedilmesi beklenebilir.

Daha önce belirtildiği gibi, S1 destek seviyesi, DOGE fiyat hareketinin ek değer atmasını engelleyebilir. Bu seviye tutulduğunda, piyasaların bunu yükselişin varlığının bir kanıtı olarak algılanabilir. Boğaların daha sonra DOGE fiyat tepkisine akın edecek ve mevcut ters rüzgarlar geldikleri kadar çabuk azalırsa, fiyat hareketini 0,16 dolara daha sonra 0.19 dolara yükselmesi beklenebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin