featured

Dogecoin analizi: DOGE fiyatı bu seviyeyi kaybederse en az yüzde 30 düşebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

DOGE fiyatı, önemli bir düşüşten önce son yatay destek seviyesinin üzerinde tutunuyor. Sert bir düşüşten kaçınmak için mevcut seviyede kararlı bir sıçrama gerekiyor. Haftalık zaman dilimindeki teknik analiz, DOGE fiyatının haziran başında önemli ölçüde azalarak 0,06 dolar yatay destek alanına ulaştığını gösteriyor. Bu, 378 gündür yerinde olduğu için çok önemli bir alan. Sonuç olarak, fiyatın bunun üzerine çıkıp çıkmaması ya da düşüp düşmemesi gelecekteki eğilimi belirlemede çok önemli olabilir.

DOGE fiyatı bir sıçrama başlatmış olsa da henüz önemli ölçüde üzerine çıkmadı. Dahası Şubat 2022’den bu yana azalan bir direnç çizgisi mevcut.

doge

DOGE fiyatı sıçrama yapmış olsa da RSI düşüş eğilimi gösteriyor. RSI, yatırımcıların bir piyasanın aşırı alım mı yoksa aşırı satım mı olduğunu değerlendirmek ve bir varlığın biriktirilip biriktirilmeyeceğini veya satılıp satılmayacağını belirlemek için kullandıkları bir momentum göstergesidir.

50’nin üzerindeki okumalar ve yükseliş eğilimi boğaların hala avantajlı olduğunu gösterirken 50’nin altındaki okumalar bunun tersini gösterir. RSI 50 çizgisinin altına düşmüştür ve azalmaktadır. Bu, düşüş eğiliminin bir işareti olarak kabul edilir.

DOGE fiyatı arızayı önleyecek mi?

Haftalık zaman diliminin aksine günlük olan kesin bir düşüş görünümü sağlamaz. Bunun ana nedeni fiyat hareketidir. DOGE fiyatı, 3 Nisan’dan bu yana yerinde olan azalan bir direnç çizgisinden çıktı. Bunu yaparken, 0,065 dolarlık yatay destek alanını da geri aldı.

Şu anda bölgeyi destek olarak doğrulama sürecinde (yeşil daire). Bu seviyede sıçrama yapması ya da aşağı yönlü kırılması gelecekteki trendin belirlenmesinde çok önemli olacak.

DOGE sıçrama yaparsa, 0,08 dolardan 0,5 Fib geri çekilme direnç seviyesine ulaşabilir. Bu aynı zamanda onu uzun vadeli direnç çizgisine de götürecektir. Ancak fiyat düşerse uzun vadeli 0,060 dolar yatay alandan düşmesi beklenecektir. Bu durumda, 0,050 dolara kadar bir düşüş gerçekleşebilir.

Bu nedenle gelecekteki DOGE fiyat tahmini, DOGE’nin küçük 0,065 dolar yatay destek alanından sıçrayıp sıçramayacağını veya kırılıp kırılmayacağını belirleyecektir. Bir sıçrama 0,080 dolar direncini artırabilirken bir arıza dik bir düşüşü katalize edebilir.

beincrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin