Dogecoin, güncelleme ile birlikte gelen yüzde 11’lik artışı sürdürebilecek mi?
Dogecoin, güncelleme ile birlikte gelen yüzde 11’lik artışı sürdürebilecek mi?

Dogecoin Amazon sitesinde kabul edilebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dogecoin topluluğu Change.org’da, Dogecoin’in Amazon’da bir ödeme şekli olarak kabul edilmesi için Jeff Bezos‘a hitap eden bir dilekçe kampanyası başlattı. Dogecoin Amazon iş birliği için imzalanan dilekçe sayısı şu ana kadar 9.000’in üzerine çıktı.

Dogecoin Amazon için bir ödeme seçeneği olabilir

Dilekçeyi başlatan Mark E., Amazon’u “inovasyon lideri” olarak nitelendiriyor ve Amazon’un Dogecoin’i bir ödeme şekli olarak kabul etmesi gerektiğini şöyle anlatıyor:

Dogecoin, hızlı, ucuz ve istikrarlı bir kripto para. Dogecoin’in değer bakımından istikrarlı ve diğer büyük kripto paralara göre en düşük işlem ücretine sahip. Ayrıca büyük bir kripto para kaynağı bulunuyor ve devam eden gelişmeler ile çok büyük, aktif bir topluluğa sahip.

Dilekçede, Dogecoin’in dünya çapında birçok küçük işletme sahibi, yardım kuruluşu ve girişimcisi tarafından zaten kabul edildiğini açıklıyor. Şimdiye kadar, yazım sırasında 9.164 imza toplandı ve daha önce 1.436 imzayı gören bir önceki Google Play dilekçe kampanyası katılım sayısını geçti.

Bu Amazon’u kripto sektörüne çekmenin ilk denemesinden çok uzak

Dilekçe, projenin Ethereum motoruna dayalı para birimi olan Dogethereum’un duyurusunu takiben büyük kazançlar gördükten kısa bir süre sonra gerçekleşti. En azından şimdilik, Amazon ödeme olarak herhangi bir kripto para birimini kabul etmiyor. Bununla birlikte, Biterefill üzerinden satın alınan Amazon hediye kartlarını aynı amaçla kripto para birimleriyle kullanmak mümkün.

CryptoGlobe’un raporuna göre, bu, Amazon’u kripto sektörüne çekmenin ilk denemesinden çok uzak. Bununla beraber önceki tüm girişimler başarısız oldu. Dedikodular geçtiğimiz yıl Kasım ayında başladı. Perakendecilik dünyası kripto dünyasına giriyordu, ama şu anda da dahil olmak üzere sadece birkaç alan adı satın aldı (amazoncryptocurrencies.com, amazoncryptocurrency.com ve amazonethereum.com). Şirketin kripto para birimleriyle ilgili duruşuna ilişkin herhangi bir resmi duyuru henüz duymadık. Bununla birlikte, Amazon’un Blockchain ile ilgilendiğini biliyoruz.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin