featured

Dogecoin yatırımcıları dikkat! DOGE fiyatı önümüzdeki 24 saat içinde daha da fazla düşebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında köpek temalı meme coin olan Dogecoin fiyatı, ayıların hâkimiyeti altında. DOGE için destek noktası 0,1511 dolarda iken, bu yazının yazıldığı sırada ise 0,1191 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Dogecoin fiyatı, kripto para piyasasındaki genel düşüş eğilimi ile birlikte düşüş yaşamaya devam ediyor. Muhtemelen önümüzde 24 saat içinde de düşüş derinleşecek. Pazar durumuna daha geniş bir perspektiften bakmanın alıcılar için son derece yararsız olduğu görülmüştür.

Altcoin için fiyat düşüşünü geçici olarak durdurabilecek 0,151 dolar seviyesinde bir destek noktası bulundu. Ancak bu seviye de aşağı yönlü kırışırsa DOGE, 0,1088 dolara kadar düşebilir. Bu olumsuz görünümün aksine göstergeler karışık sinyaller veriyor. Bir yandan RSI aşırı satım koşullarını gösterirken, diğer yandan MACD hâlâ yükseliş eğiliminde.

DOGE 1 günlük fiyat grafiği analizi:

Bollinger bantları, piyasadaki daralan volatiliteyi yansıtacak şekilde sıkılaşmaya başlıyor. Her iki yönde de bir kırılma olabilir. Ancak bu noktada aşağı doğru bir hareket daha olasıdır. Chaikin Para Akışı göstergesi ayrıca satış baskısına işaret ediyor.

Dogecoin grafik

Dogecoin 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

Dört saatlik grafik, fiyatın düşüş eğiliminde olduğunu ve 200 dönemlik hareketli ortalamanın altında olduğunu gösteriyor. RSI aşırı satım bölgesinde ve MACD hâlâ fiyat için bir miktar destek sağlayabilecek bir yükseliş eğiliminde. Bununla birlikte düşüş trendi devam ederse, bir sonraki durak 0,1088 dolar seviyesi olabilir.

DOGE grafik

Sonuç olarak

DOGE şu anda düşüş trendinde ve kritik seviyelerin altında işlem görüyor. Göstergeler karışık sinyaller veriyor. Ancak genel eğilim aşağı doğru görünüyor. 0,1151 dolar seviyesinde bir destek noktası bulundu. Ancak bu seviye aşağı yönlü kırılırsa altcoin, 0,1008 dolara kadar düşebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin