featured

Balinalar bu altcoin’lere akın etti! Piyasada iyileşme hareketleri yakın mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – WhaleStats verilerine göre çok sayıda altcoin, cüzdanlarına 10 milyon dolardan fazla çeşitli kripto para birimi ekleyen balina adreslerinden gelen güçlü satın alma gücüyle karşı karşıya kaldı. Satın alınan altcoin’ler arasında yatırımcıların yakından takip ettiği MANA, SAND, MATIC, SHIB, LINK gibi kripto para birimleri bulunuyor.

Piyasada böylesine güçlü bir satın alma gücünün ortaya çıkması, balinaların piyasada gerçekleşecek toparlanma hareketlerine inandıklarını gösteriyor. Büyük olasılıkla yatırımcılar, kripto para birimlerini düşük fiyatlardan satın alarak biriktirme çabası içerisindeler.

Piyasa lideri olan Bitcoin toplam piyasa değeri grafiğine göre, 8 Mart’ta bir fon girişi ile karşı karşıya. Ancak bu ‌Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin geçen hafta kaybettiklerini geri kazanması için henüz yeterli değil.

Shiba Inu yeniden lider

Balinaların satın alma çılgınlığı sayesinde gözde meme coin’lerden olan Shiba Inu,  piyasadaki balina adresleri üzerinde en yüksek değere sahip altcoin olarak ilk sıraya yerleşti. Bu yazının yazıldığı sırada SHIB varlıklarının toplam piyasa değeri 1,6 milyar dolarda iken bir önceki lider olan FTT’nin ise toplam piyasa değeri 1,4 milyar dolar.

balina altcoin

Shiba Inu’nun fiyat grafiğine göre, altcoin henüz bir toparlanma veya herhangi bir pozitif hareket göstermiyor. Bu da token’ın piyasa değerindeki artışının yalnızca balina alımlarından kaynaklandığını gösteriyor.

SAND gibi listede bulunan diğer altcoin’ler de son 24 saatte sadece %2 oranında bir büyüme ile piyasada olağandışı bir performans göstermiyor. SAND, SHIB ve MATIC toparlanma belirtileri gösteriyor. Ancak daha önce kaybedilen değerin yarısını bile kazanmıyor.

Chainlink, verilere göre balinalar arasında en aktif olarak satın alınan altcoin’lerden biri olmaya devam ediyor. Ancak aynı zamanda büyük bir toparlanma belirtisi de göstermiyor. Sonuç olarak hâlâ diğer kripto para birimleriyle aynı düşüş trendinde işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin