featured

Bu altcoin, yeniden tüm zamanların en yüksek seviyesine dokundu! Yüzde 30’luk rallinin sebebi ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel kripto borsası OKX’in yerel token’ı olan, OKB altcoin’inin fiyatı geçen hafta %30’dan fazla bir artış kaydetti. Pazartesi günü 41,2 dolardan işlem gören fiyat, Pazar günü 56,8 dolara kadar yükseldi. Ancak daha da önemlisi altcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine yükselmesi oldu. Bu süreçte en dokunulan en düşük seviye 2,2 dolar oldu.

altcoin

Altcoin’in büyümesi, temel faktörler tarafından kolaylaştırıldığında tamamen teknik olarak adlandırılamaz. Ve parantezlerin arkasındaki genel piyasa eğiliminin etkisini çıkarırsak, bu tür iki faktörü ayırt edebiliriz.

Yükselişin arkasındaki sebep ne?

İlki, aynı adı taşıyan yeni bir blockchain olan SUI’nin token’ıdır. Böylece OKX’in projeyi barındıran birkaç platformdan biri olacağı belli oldu. SUI ekosisteminin ilk kullanıcıları, OKB token’larını kullanarak 0,03 dolardan alım yapabilecekken, diğer kullanıcılar 0,1 dolardan token satın alabilecekler. Bu haberin ortasında, altcoin’in işlem hacmi Cuma günü normal seviyelerden iki katına çıktı.

Altcoin’in fiyat hareketini yönlendiren bir diğer önemli faktör de OKBChain’dir. OKX borsasının kurucusu Star Xu, yeni OKBChain blockchain’inin Ethereum üzerinde bir L2 zinciri olacağını ve yan zincirden ZK teknolojisine geçiş yapacağını duyurdu. OKB, çeşitli kaynaklara göre şu anda Binance’ten sonra en büyük ikinci kripto platformu olan borsadan yeni zincirdeki işlem ücretlerinin token’ı olacak.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin