featured

DOGE fiyatı 0,1 dolara ulaşmaya çalışırken Meme Kombat çılgınlığı nereye gidiyor? İşte piyasalarda son durum..!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dogecoin (DOGE) özellikle perşembe günü 0,073 dolardan işlem gördükten sonra bir meme coin rallisinin habercisi olabileceğini ortaya koydu.

Piyasaya kısa bir bakış…

Bitcoin’in 35.000 dolara yükselmesinin ardından meme coinlerde kayda değer kazançlar elde etmeye başladı. Pepe Coin, Floki Inu sırasıyla yüzde 85 ve yüzde 65 kâr etmesini Bonk ve Wall Street meme coinleri bunları izledi. Bonk yüzde 71, Wall Street yüze 26 kâr etti. Bu hızlı yükselişin aksine Dogecoin fiyatı ve Shiba Inu biraz daha geç hareket ederek yükselişe geçti.

DOGE fiyatı hareket hâlinde!

Kripto para piyasasındaki toparlanma ile birlikte DOGE fiyatı da harekete geçti. CoinGecko verilerine göre perşembe günü yüzde 13 artışla birkaç aydır azalan trend çizgisinden çıkış yaptı. 0,058 dolarlık destek düşüş trendinden çıkan meme coin, Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD) göstergesi’ne göre kalıcı bir yükseliş eğilimine girdi.

Bunun yanında Dogecoin boğaları, 200 günlük Üstel Hareketli Ortalama’da (EMA – mor) Perşembe günü Asya mesai saatlerindeki son hamleye kadar tökezleyen bir profil izledi. Uzun süredir devam eden düşen bir trend çizgisinin üzerindeki fiyat hareketi genellikle sahada sıranın boğalara geldiği şeklinde yorumlanır. Ayrıca 21 günlük EMA’nın (kırmızı) 100 günlük EMA’nın (mavi) üzerine çıkmasıyla altın haç formasyonunun ortaya çıkma ihtimali giderek artıyor.

Bununla birlikte, tüccarlar, özellikle dört saatlik grafikteki Göreceli Güç Endeksi (RSI) 80’de tutulurken, kazançları kilitleme şansını kaçırmamalıdır. Bu tür aşırı alım koşulları, kartlarda bir düzeltme olduğu anlamına gelir.

Bu durumda, RSI’ın 70’in altındaki nötr alana çekildiğine dair herhangi bir işaret, tüccarları gelecekteki düşüşleri satın almak için rotayı açık tutarken pozisyonlarını kapatmaları konusunda bilgilendirmelidir. DOGE için Twitter ödemeleri konusunda altcoinin entegre edilip edilmeyeceği kararın netleşmesine kadar pozisyonlarını açık tutmak isteyebilir.

Ayrıca Tesla’nın CEO’su ve X geçenlerde satın alan Elon Musk’ın Dogecoin’e karşı özel bir sevgisi var. Geçen aylarda birçok analistin de üzerinde durduğu “Everything App” halihazırdaki Dogecoin spekülasyonlarını körüklüyor. Bu hareket muhtemelen meme parasına olan talebi artıracak. Meme coinlere olan talebin artmasıyla birlikte alternatif bir seçenek olarak Meme Kombat ’ta yatırımcıların listesine giriyor.

Yapay zeka temelli bir proje olan MK, blok zinciri teknolojisini kullanıyor. Bu platform üzerinde oyuncular, arenada çeşitli meme paralara ait kahramanları seçerek birbirleriyle yarışıyor. Şu anda satın alınabilecek en iyi kriptolar arasında yer alan Meme Kombat çılgınlığı, meme coin yatırımcılar arasında üst sıralara çıkıyor.

Şimdi hemen Meme Kombat satın alın.

coingape

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin