DOGE fiyat analizi: Dogecoin topluluğu düşüşü fırsat bildi mi?
DOGE fiyat analizi: Dogecoin topluluğu düşüşü fırsat bildi mi?

Doge bugüne kadarki en çok twitlenen kripto para olarak Bitcoin’i geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu hafta Perşembe günü Dogecoin, Wall Street Bets‘in DOGE fiyatlarını 0,08 doları çıkardıktan sonra 2 Ocak 2021 ve 22 Aralık 2017’de belirlenen Bitcoin rekorlarını bile aşarak en çok tweetlenen kripto para birimi oldu.

Kripto para biriminin fiyatlarında % 1000’den fazla artışla, The Tie veri kaynağına göre, herkes 50 binden fazla benzersiz (bot olmayan) Twitter hesabından 100 binden fazla tweet gören dogecoin hakkında twit attı. Yükseliş sırasında, Twitter hacminde % 1.939, ticaret faaliyetlerinde % 1.650 artış kaydedildi.

Ticaret faaliyeti o kadar yüksekti ki, kısaca, DOGE, lider kripto para biriminin hacminin iki katından fazlasını yaptı.

Bu son fiyat patlaması, “kripto piyasasının güçlü bir duyarlılık odaklı kaldığını” gösteriyor.

DOGE’nin fiyatı son zamanlarda en yüksek seviyesinden % 55 düştü. Şu anda 0.038 $ civarında işlem gördüğü için pump&dump etkili görünüyor.

Ancak geleneksel piyasanın aksine, kripto para birimini açığa satan hedge fonları yok. Daha ziyade geç gelenler, çantayı elinde tutanlar oldu. Mia Khalifa, Perşembe günü tweet attığında, DOGE’da kelimenin tam anlamıyla zirveyi satın alan çanta sahiplerinden biri.

Reddit ticaret grubu WallStreetBets, SatoshiStreetBets ile birlikte DOGE’u hedef olarak 1 $ ile aya çıkarmak istiyordu. Yine de, Shiba Inu temalı kripto parasını uzun süredir ellerinde tutanlar, bunu sonunda bir miktar kar elde etmek için bir fırsat olarak değerlendirdi.

bitcoinexchangeguide


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin