DISH Network Ay'a Bitcoin Cash gönderiyor
DISH Network Ay'a Bitcoin Cash gönderiyor

DISH Network, Ay’a Bitcoin Cash gönderiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Amerikan uydu TV sağlayıcısı DISH, iş yapmanın yeni ve yenilikçi yollarını aradığı bir dönemde bir ödeme seçeneği olarak Bitcoin Cash’i (BCH) bünyesine ekledi.

Şirket, Bitcoin Cash adımı hakkında, müşterilere hizmetlerini ödemek için daha uygun yollar sunmanın bir yolu olarak bu adımı attıklarını açıkladı. Şirket ayrıca, ana kripto para birimi ödeme işlemcisi olarak BitPay’i kullanacağını söyledi.

DISH Genel Başkan Yardımcısı John Swieringa açıklamalarda bulundu

Bitcoin Cash’i, iş yapmanın yeni bir yolunu benimseyen müşterilere hizmet vermek için ekledik. Her ay kripto para birimleri ile ödeme yapan sabit bir müşteri kitlemiz var ve BitPay, müşterilerimize daha fazla seçenek ve kolaylık sunmaya devam etmemizi sağlayacak.

Bu haber, şirket müşterilerinin aylık aboneliklerinin yanı sıra Bitcoin Cash ile tek seferlik film ve etkinlik ödemeleri için ödeme yapabilecekleri anlamına da geliyor. BitPay ayrıca şirketin BTC ödemelerinin yeni işlemcisi olacak.

BitPay Ticari Marka Sorumlusu Sonny Singh, dijital varlıklara verdiği destekten dolayı kripto para tüketicilerinin kredi kartı sahteciliğini azalttığını açıkladı. Bununla birlikte Singh, tüccarların daha ucuz bir yol olan çevrimiçi alışverişi tercih ettiklerini belirtti.

DISH Network nedir?

DISH Network Corporation (NASDAQ: DISH) bir Fortune 250 şirketidir ve dijital varlıkları kucaklayan şirketlerin büyüyen listesine daha büyük bir ABD gücü katmaktadır. Crypto Briefing geçtiğimiz hafta, Bitcoin Cash savunucularının, BCH’nin satış noktası işlemcileriyle entegre edilmesini görüşmek üzere Kıbrıs’ta mali makamlar ve düzenleyicilerle bir araya geldiğini bildirdi. Pek fazla bilgi açıklanmamış olmasına rağmen, Kıbrıs’ın Bitcoin Cash Island haline gelmesiyle ilgili söylentiler ortaya atıldı.

Şirket, 2015 yılında kendi akış hizmeti olan Sling’i piyasaya sürmüştü. Şirketin eyaletler genelinde tahmini 13 milyon müşterisi bulunuyor. Bitcoin Cash ödeme seçeneği, kripto para birimini Amerikan aileleri için çok daha erişilebilir hale getirecek.

cryptobriefing

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.10

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin