Dikkat! Ethereum balinaları hangi altcoinleri biriktiyor?

Dikkat! Ethereum balinaları hangi altcoinleri biriktiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto piyasanın en değerli ikinci varlığı olarak bilinen Ethereum, balinaların her zaman radarında. ETH miktarı ciddi bir balina etkisi altında olduğu biliniyor. Ancak Ethereum balinaları sadece ETH tutmuyor. Peki ellerinde hangi varlıklar var?

Ethereum balinaları, piyasada ses getirmiş ve kaliteli projelere yönelmiş durumda. Özellikle de DeFi ve oyun platformlarına ilgi gösteren balinalar, bu alanda alımlar yapıyor. İlk 1.000 balina hesaba katılarak bu araştırma yapıldığını hatırlatalım.

Balinalar her ihtimal göz önünde bulundurularak ellerinde önemli miktarda USDT ve USDC bulunduruyor. Son 24 saatlik verilere baktığımızda 296.737 dolar ortalamayla ilk sırada USDC yer alıyor. 288.215 dolarlık Ethereum ve 231.939 dolarlık USDT ise ikinci ve üçüncü sırada bulunuyor.

Ethereum balinaları popüler varlıkları listelerine eklemiş durumda

Balinalar, Stablecoin dışında popüler varlıklara ve kaliteli projelere yatırım yapmış durumda. 47.669 dolar ortalamayla Gala, Ethereum balinaları tarafından en çok tercih edilen kripto para birimi. Oyun platformu olarak dikkat çeken Gala, geçtiğimiz haftadan bu yana yüzde 400’lük bir artış yapmıştı.

Gala’yı merkezi olmayan finans protokolü Yearn.finance (YFI) takip ediyor. Daha sonrasında ise AXS, UNI, LINK ve SHIB geliyor. Bu son 5 coin ise 7 bin doların altında bir ortalama ile alınmış durumda.

Balina izleme botu WhaleStats, Shiba Inu için ayrı bir parantez açtı. WhaleStats’in paylaştığı veriye göre, en iyi bin Ethereum cüzdanı birleştiğinde 2,3 milyar doların üzerinde SHIB varlığına sahip.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin