Foundry USA, Çin yasaklamalarına rağmen madencilik havuzunu büyüttü

Foundry USA, Çin yasaklamalarına rağmen madencilik havuzunu büyüttü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çin, madencilik faaliyetlerindeki spekülatif haberlerine kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz dönemlerde sert bir yaptırım uygulayan Asya hükümeti, yeniden ülkeleri madencilik için uyarmıştı. Ancak Çin haberlerine rağmen büyümeyi sürdüren maden şirketleri var. Son olarak Foundry USA, yasaklara rağmen madencilik faaliyetlerini büyüttü.

Asya ülkesi, yaz boyunca kripto ve madencilik alanında katı kurallar uygulamıştı. Hatta 2. çeyreği de bu döneme dahil edebiliriz. Yasaklamalar neticesinde ülkede faaliyet gösteren birçok şirket taşınmıştı. Buna ek olarak kripto varlıklara gelen yasaklar neticesinde de bazı borsalar Çin’den çekilme kararı almıştı.

Çin’in yaptığı uygulamalar dünya genelinde yankı uyandırsa da fazla etkisini göstermedi. Sadece bir dönem piyasada dalgalanmaya sebep oldu. Fakat bu oldukça kısa sürdü. Madenciler ise başka bölge ve ülkelere taşınarak faaliyetlerine devam ettirdi. New York merkezli madencilik hizmeti sağlayan Foundry USA, yüzde 15,42’lik pasta payıyla en büyük ikinci maden havuzu olmaya devam ediyor.

Foundry USA, başarısını iyiden iyiye kuvvetlendiriyor

Wu Blockchain, resmi Twitter hesabından madencilik havuzuyla ilgili bir bilgi paylaştı. Piyasanın önemli bilgi içeriğine sahip olan Wu Blockchain, havuzdaki Amerikalı şirketin başarısına dikkat çekti.

Foundry USA, ağ hash oranında %15.42’lik katkı sunuyor. Lider AntPool’un ise sadece 4.000 PH/s kadar gerisinde yer alıyor. AntPool ise yüzde 17.06’lık bir orana sahip. Foundry USA, blok başına 0.09418116 BTC ücreti alıyor. Bu da yaklaşık olarak 5.500 dolara denk geliyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin