Almanya'nın en büyük ikinci borsasından yeni Bitcoin borsası
Almanya'nın en büyük ikinci borsasından yeni Bitcoin borsası

Dikkat çeken kripto haberleri: Hard fork sonrası kaçan 57 milyon dolarlık Ethereum balinası, Binance’nin yeni borsası ve Bakkt’ın Mainstream için ısrarı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası bazen çok kırılgan bir yapıya sahip olabiliyor. Bazende en sert fırtınalar karşısında bile bir toz çıkarmıyor. Ancak içinde bulunduğumuz şartlar ve Bitcoin’in yön belirsizliği yatırımcıları ürkek davranmaya mecbur ediyor. Bu sebeple en küçük bir hareket bile domino etkisi oluşturabilir. İşte bu etkiye sahip olan dikkat çeken kripto haberleri ve gelişmelerini sizler için derledik.

Kripto haberleri: Ethereum

Ethereum geliştiricileri platformun Constantinople yükseltmesiyle ilgili bir gecikme olduğunu açıkladıktan hemen sonra ortaya büyük bir kripto balinası çıktı.

Balina Uyarısı, yalnızca 8 kuruş işlem ücreti ile 57.399.249 dolar değerinde 465.903 Ethereum (ETH) aktarımını takip etti. Şimdiye kadar, kripto iki bilinmeyen cüzdan arasında hareket etti ve balinaların satış yapmadığını belirten bir borsa aktarımı görünmüyor.

CoinMarketCap’teki son verilere göre, Ethereum ‘un fiyatı Constantinople ‘in gecikmesinden bu yana yaklaşık %4 düştü.

Kripto haberleri: Binance

Binance, Fransa ve İngiltere arasında bir İngiliz özerk bölgesi olan Jersey adasında yeni bir kripto borsası başlattı. Borsa adı Binance Jersey olarak anılacak ve Bitcoin ile Ethereum’u İngiliz Sterlini ve Euro ile eşleştirecek.

Binance Jersey, Arjantin, Eswatini, Letonya, Romanya, Ermenistan, Finlandiya, Lihtenştayn, Singapur, Avustralya, Fransa, Litvanya, Slovakya, Avusturya, Almanya, Lüksemburg, Slovenya, Azerbaycan, Cebelitarık, Makao, Güney Afrika, Belçika’daki yatırımcılara açıktır. Yunanistan, Malta, Güney Kore, Brezilya, Hong Kong, Mauritius, İspanya, Bulgaristan, Macaristan, Meksika, İsveç, Kanada, İzlanda, Monako, İsviçre, Şili, İrlanda, Hollanda, Türkiye, Hırvatistan, İsrail, Yeni Zelanda, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Kıbrıs, İtalya, Norveç, Birleşik Krallık (İngiltere), Çek Cumhuriyeti, Jamaika, Peru, Uruguay, Danimarka, Japonya, Polonya, Estonya, Jersey ve Portekiz ülkelerine hizmet verecek.

Kripto haberleri: Bakkt

Yaklaşan lansmanındaki yeni bir gecikmeye rağmen, kripto platformu Bakkt, geri adım atmayacağını belirtti. New York Menkul Kıymetler Borsası’nın sahibi Intercontinental Exchange tarafından desteklenen proje, ana kripto kullanımının tamamen dışında bir şey oluşturmaya yardımcı olmaya çalıştığını söylüyor.

Bakkt, fiziksel destekli Bitcoin vadeli işlem piyasasını bu yılın ilk çeyreğinde piyasaya sürmeyi hedefliyor ve Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu (CFTC) tarafından yasal onay bekliyor.

Startup, Pazartesi günü ilk satın alımını açıkladı.

Bakkt, bağımsız vadeli işlem komisyoncusu Rosenthal Collins Group’tan (RCG) “belirli varlıklar”ını alıyor. Satın alma Bakkt’ın risk yönetimi ve hazine operasyonlarını iyileştirmesine yardımcı olmak için tasarlandı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin