Bitcoin bu yılın başındaki ölüm haçı baskısını hissetti
Bitcoin bu yılın başındaki ölüm haçı baskısını hissetti

Dikkat! Bitcoin’de ölüm haçı 6k’dan sonra tekrar görüldü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi ve Bitcoin alanında veya bu konuda herhangi bir pazarda teknik analiz karmaşıktır. Etkileyiciler ve analistler sık ​​sık yeni başlayanların başını döndürmek için yeterince terim ve kelime öbeği verirler. Bu terimlerden biri dehşet verici adıyla “ölüm haçı” dır.

Bitcoin bu yılın başındaki ölüm haçı baskısını hissetti

Ölüm haçı, aşağı doğru kripto fiyat hareketleri sırasında uğursuz bir işaret olarak görülür ve bu da önemli bir aşağı doğru hareket olasılığını gösterir. Olay, iki belirli hareketli ortalama aşağıya doğru bir yolda kesiştiğinde fiyat listelerinde gerçekleşir.

Teknik analizde, üç hareketli ortalamaya (MA) genel olarak fiyatla ilgili olarak atıfta bulunulur: 50 dönem MA, 100 dönem MA ve 200 dönem MA. 50 günlük MA ve 200 günlük MA, ölüm haçı ararken en yaygın kullanılan MA olarak görünmektedir.

Kripto piyasasında, Bitcoin’in bu yılın başındaki ölüm haçı, aşağıdaki Bitcoin’in günlük Bitfinex çizelgesinde görüldüğü gibi (ölüm haçı yeşil renkle gösterilmiştir), kripto’nun önceki yükseliş eğilimi için güçlü bir dönüm noktası gibi görünüyor. Kripto pazarı, Bitcoin’in günlük MA ölümünden neredeyse on ay sonra yoğun bir ayı piyasası belirtileri göstermeye devam ediyor.

Ölüm haçından sonra, fiyatların her biri reddetme ile karşı karşıya kalmasına rağmen, 200 günlük hareketli ortalamaya birkaç kez yaklaştığı görülebilir. Herhangi bir teknik analiz aracı veya yöntemi gibi, ölüm çaprazlaması kusursuz değildir. Birçok teknik gösterge de sahte fiyatlara av getirebilir.

Bitcoin’in son ayı piyasası da bir ölüm haçı gönderdi. Bununla birlikte, bu örnekte, 50 günlük MA, 200 günlük MA’nın altına dönmeden önce bir süre 200 günlük MA’nın üstünden geçti.

Altın Haç ile tanışın

Tersine, Altın Haç, 50-dönemsel MA 200-dönemsel MA’nın üstünden geçtiğinde meydana gelir, muhtemelen yükseliş hissi ve gelecekteki yükseliş eylemini gösterir.

En iyi teknik analizler bile, gelecekteki fiyat hareketini öngörmede yalnızca hafif bir avantaj sağlayabilir. Ek olarak, teknik analiz bir birleşme oyunudur. Uyum içindeki birçok fiyat ipucu genellikle tek bir ipucu üzerinden yönetir.

Cryptopotato

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin