Milyarderlerin kripto iştahı: Kripto paralara yatırımlar artıyor
Dikkat! Bitcoin rekor yükselişi başlıyor: Top Goon X göstergesi, tarihteki beşinci “parabolik” sinyalini verdi

Dikkat! Bitcoin rekor yükselişi başlıyor: Top Goon X göstergesi, tarihteki beşinci “parabolik” sinyalini verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı şu anda genel bir dirençle mücadele ediyor. 1000 dolarlık yeşil bir mumla Nisan başında başlayan yükseliş rallisinde Bitcoin, çok ihtiyaç duyduğu bir mola alıyor. Ancak,  kripto para biriminin belirli bir teknik göstergeye göre çok daha fazla parabolik bir ivme kazanması söz konusu olabilir.

Bitcoin parabolik yükselişi birkaç gün içinde başlayabilir

Bu teknik gösterge, günlük grafikte şimdiye dek beşinci “parabolik” sinyalini verdi. Önceki dört kez, piyasa değeri için lider kripto para biriminde fiyatlarda önemli ve istikrarlı bir artışa yol açtı. Gösterge doğruysa, başka bir güçlü parabolik yarış birkaç gün içinde başlayabilir.

En iyi Goon X göstergeleri, Bitcoin fiyatlarının tekrar parabolik olacağının sinyalini veriyor

Bitcoin, ortaya çıkan finansal varlık yükseliş momentumunu almaya başladığında parabolik olma yolunda güçlü bir tutkuya sahip. Varlığın ne kadar korkutucu olduğu FOMO ve şiddetli oynaklığı körükleyen spekülasyon nedeniyle, Bitcoin fiyatı hiç duraksamadan hızla artabilir ve düşebilir. Bu eşsiz koşullar, Aralık 2017’de görüldüğü gibi, Bitcoin’in ayı piyasasına girmeden önce 20.000 dolar rekor seviyeye yükselmesine yardımcı oldu.

Top Goon X sinyalleri %100 gerçekleşti

Bu çok duyulan 2017 parabolik yükselmesinden önce, Top Goon X adlı teknik gösterge dördüncü “parabolik” günlük sinyalini vermişti. Bundan önce, gösterge 2012 ile 2013 arasında gerçekleşen üç parabolik yükselmeye de doğru işaret etmişti.

Şimdiye kadar, gösterge dört kere sinyal verdi ve dördü de doğru çıktı. Ayrıca grafik incelendiğinde, oklar sinyalin, kısa bir süre içinde Bitcoin fiyatının önemli ölçüde arttığının sonucu olarak büyük parabolik büyümeden önce geldiğini açıkça gösteriyor. Kısaca, sinyal her gerçekleştiğinde, Bitcoin birkaç hafta içinde yüksek rekorlar kırdı.

Beşinci “parabolik” sinyal

Teknik göstergenin oluşturucusu TradingView yazarı NebraskaGooner’a göre, Top Goon X göstergesi, tarihteki beşinci “parabolik” sinyalini verdi.

Nisan ayının başından bu yana, Bitcoin 40 günden az bir sürede 4.200 dolardan 8.000 dolara yükselerek parabolik hale geldi. Ancak sinyal, yalnızca ilk parabolik yükselişin ardından tetiklendi ve Bitcoin fiyatının 2019’da daha fazla tırmanabileceğini gösterdi.

Bitcoin’in parabolik olma kabiliyeti, kripto yatırımcıları için hem bir nimet hem de bir lanettir, çünkü bu kadar keskin ve güçlü bir yükseliş, yatırımcıların çoğu finansal piyasada duyulmamış kazanımlar getirmesine neden olabilir, ancak bu parabol kırılmaları, Bitcoin ve diğer kripto para birimleri tipik olarak %80 veya daha fazla düşürebilir

Büyüyen varlık sınıfı, kısa geçmişine rağmen, son derece döngüseldir. En son ayı döngüsü, Bitcoin’in ayı piyasasının dibine ulaştığını ve tersine döndüğünü gösteren altın haç görünümü ile tamamlandı.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin