Binance ağında devrimsel güncelleme
Binance ağında devrimsel güncelleme

Dikkat!: Binance ABD’nin kapatmasıyla olumsuz etkilenmesi muhtemel kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance geçtiğimiz günlerde, 12 Eylül 2019 tarihinden itibaren ABD’li trader’ların borsaya erişimine artık izin vermeyeceklerini açıkladı. Binance, ABD ile uyumlu bir borsa oluşturmak için Bam Trading ile ortaklık kuracaklarını açıklasa da, bunun ne zaman aktif olacağı ve ABD müşterileri için ne kadar uygun olacağı tam bir muamma.

Binance, ABD için çözüm arıyor

Bu arada, ABD müşterileri için Binance’de mevcut olan kripto para birimlerinin çoğunluğunun hacminin, ABD müşterilerinin başka bir yerde kripto para birimlerini takas etme konusunda sınırlı seçeneklere sahip olduklarından, önümüzdeki birkaç ay boyunca önemli ölçüde zarar göreceğini varsayabiliriz.

Aşağıdaki çizelgede, Binance’te listelenen kripto paraların hangilerinin diğer ABD borsalarında listelendiğini göstermektedir. Bunlar Coinbase, Bittrex, Poloniex, Kraken, HuobiUS ve eToro’dur.

Araştırma, Kripto para birimlerinin çoğunluğunun şimdi ABD Binance kapatıldıktan sonra likidite bulmakta zorlanacağını gösterdiği için oldukça dikkat çekicidir.

AE, HOT, LINK, NANO, ONE, VET ve WTC gibi kripto para birimleri ABD müşterileri için ticaret yapacak hiçbir yere sahip olmayacak. Bu kripto para birimleri, önümüzdeki aylarda ABD müşterilerinin bu konuda yapabilecekleri hiçbir şey olmadığı için hacimde önemli bir düşüş görebilirler. Yukarıdaki riskli kripto paralar arasında, Binance Launchpad’deki en son IEO olan Harmony (ONE)’da bulunuyor.

Binance’in yerel tokeni olan Binance Coin (BNB) yalnızca eToro’da işlem yapabilmekte. Aslında, ARK, BTT, IOTA, PIVX ve ZIL de dahil olmak üzere ABD ile uyumlu bir borsada işlem görmeye hazır olacak çok sayıda üst düzey kripto para var. Bu kripto para birimleri bir borsaya sahip oldukları için şanslılar, ancak Binance tarafından beklenen kapanma işleminden sonra ABD müşterilerinden kaynaklanan hacimde ciddi bir düşüş görmeye devam edecekler.

Emektar altcoin’ler daha az risk altında

Önceden bahsedilen kripto para birimleri başı belada olsa da, son Binance kapanmasından etkilenmeyecek ABD ile uyumlu borsalarda bulunabilecek bir avuç kripto para birimi de bulunuyor. Bunlar, 4’ü aşkın ABD uyumlu borsada bulunan XRP, DASH, XLM, ETC, ZRX ve ZEN gibi kripto para birimleridir.

Sonuç olarak, son Binance kapanması, tüm kripto para birimi endüstrisi boyunca dalgalanmalar gönderecek. Binance, rapor edilen en yüksek hacime sahip dünyanın en büyük kripto borsasıdır. Ancak, bu hacmin büyük bir kısmı ABD müşterilerinden geliyor. ABD müşterileri kısıtlandıktan sonra, kesinlikle piyasaya giren hacim miktarında önemli bir düşüş göreceğiz. Kesin olan şey şu ki, Binance CEO’su CZ zaten ABD’deki müşterileri için bir çözüm üzerinde çalışıyor.

Cryptopotato

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin