Binance Coin ve NEM fiyat analizi: BNB ve XEM yükselecek mi?
Binance Coin ve NEM fiyat analizi: BNB ve XEM yükselecek mi?

Binance 2.0 güncellemesi başlatıldı: Daha iyi işlem deneyimi için 9 inanılmaz özellik

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın önde gelen kripto para birimi borsası Binance, yakın zamanda bir blog gönderisinde tüm platformunu geliştirdiğini duyurdu. Duyuruya göre, kullanıcıların daha iyi bir ticaret tecrübesine sahip olmalarına yardımcı olacak 9 özellik bulunmakta.

Binance, platform için yeni güncelleme başlattı

Binance sadece iki yıldır pazarda faaliyet gösteriyor ancak çok büyük bir büyüme yaşadı. Yatırımcılar, platformu gerçekten beğendiler ve şu an işlem hacmi bakımından en büyük durumda.

Ana gelişmelerden biri, marj ticareti ile ilgili. Kullanıcılar sadece bir tıklamayla bu özelliğe erişebilirler. Borsa ve marj alım satım opsiyonları arasında geçiş yapmak mümkündür. Bu, yükseltilmiş web sitesi tüm kullanıcılar için etkinleştirildikten sonra kullanıma sunulacak.

Borsa şu anda kripto para birimlerini nakit olarak satın almak için tek adresli bir mağaza sunuyor. Kullanıcılar, kredi kartlarını ve TrustToken veya Paxos gibi diğer stablecoin’leri kullanarak herhangi bir dijital varlık satın alabilirler.

Üçüncü yükseltme, kullanıcının ihtiyaç duyduğu bilgileri tek bir yerde gösteren kapsamlı bir kullanıcı merkezidir. Bu özellik, bakiyeleri, komisyonları, işlem ücreti seviyesini, hacimleri ve daha fazlasını içerecektir.

Yeni Binance’de haber bültenide bulunuyor

Kullanıcı deneyimi üzerinde önemli bir etkisi olacak bazı önemli görsel geliştirmeler de var. Yani borsanın, web sitesinin farklı bölümlerinde daha tutarlı bir görsel dil kullanacağı anlamına gelir. Binance tarafından yayınlanan blog yazısı şu şekilde:

Yenilenen web sitesinin altında yer alan gelişmiş tasarım felsefesi, ilk bakışta fark edilebilir. Ana sayfada, ekosistemdeki en iyi teklifin otomatik olarak görüntülenmesini sağlayan bir otomatik kaydırma, altta haber bültenleri ve ayrıca önemli haber bültenlerini görüntüleyen afiş slaytlarının altındaki bir duyuru bölümü ile karşılaşacaksınız.

Platformda, web sitesinde 15 dil için daha iyi destek de dahil olmak üzere pek çok başka özellik bulunuyor. Bu özellikle, dünyanın farklı yerlerinde bulunan ve farklı dilleri olan daha fazla kullanıcıya destek sağlamak isteniyor.

Diğer iyileştirmeler arasında, Binance’nin nasıl çalıştığını ve sunulan ürün ve hizmetlerin hangileri olduğunu anlamak için yeni bir yol sağlayan Binance About (Binance Hakkında) bölümü bulunmakta. Değişimin geliştirdiği son iki şey, tüm bu yeni yükseltmeleri destekleyen ve yenilenen destek merkeziyle daha hızlı bir şekilde daha iyi destek sağlayan gelişmiş bir web sitesi performansı içeriyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin