Bloomberg’den tahminler: Bitcoin ve altın ne kadar olacak?
Bloomberg’den tahminler: Bitcoin ve altın ne kadar olacak?

Digix Gold Token (DGX), BitGo’ya ekleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Digix Gold Token (DGX) altın destekli bir dijital token, kripto para biriminin altın değerine getirilmesi için artan talep nedeniyle, kripto para borsası BitGo’ya eklendi. Digix Gold Token yazım sırasında %2,4 oranında düşüşle 43,34 dolardan işlem görüyor. Kripto para şu anda 2,7 milyon dolarlık piyasa değeriyle 659. sırada yer alıyor.

BitGo Borsası, Digix Gold Token (DGX) parasını listeliyor

DGX, Londra Külçe Piyasası Birliği onaylı rafinerilerinden yüzde 99,99 oranında altın dökme çubuklarla desteklenen bir token. Bir token bir gram altına eşit. Singapur merkezli Digix, ülkede altın karşılığında kullanılabilecek DGX satıyor. DGX’in BitGo’ya eklenmesine ilişkin Digix CEO’su Kai C Chng şunları söyledi:

DGX’in sektörde tanınan bir platformda listelenmesi, 2018 dördüncü çeyreğinde DGX’in diğer ana borsalarda listelenmesine neden olacak.

Dünyanın en büyük on-chain Bitcoin işlemcisi olan California merkezli BitGo, tüm küresel Bitcoin işlemlerinin yüzde 15’ini gerçekleştiriyor ve bu her ay işlenen 15 milyar dolarlık kripto para birimine karşılık geliyor. 2 milyar dolardan fazla varlığa sahip olan BitGo, Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin ve Zcash dahil olmak üzere 90’ın üzerinde kripto parayı destekliyor.

Coinjournal

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin