Tether ve Bitfinex, New York Başsavcısı ile 18,5 milyon dolara anlaştı
Tether ve Bitfinex, New York Başsavcısı ile 18,5 milyon dolara anlaştı

Digifinex Borsası TrustToken’i ekleyip Tether’i (USDT) kaldırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Digifinex Borsası, TrustToken ile rakip ve belki de en iyi bilinen stablecoin olan Tether’i (USDT) değiştirmeye karar verdi. Singapur’da bulunan Digifinex, geçtiğimiz 24 saat içinde 131 milyon dolarlık işlem hacmi kaydetti. CoinMarketCap verilerine göre yazım sırasında 16. en büyük borsa konumunda.

Digifinex Borsası Tether’a inanmıyor!

Digifinex’in kurucu ortağı Kiana Shek, aylardır USDT’den kurtulmanın yollarını aradığını söyleyerek, “Tether’e inanmıyorum ama seçimim yoktu.” diye ekledi. Tether son dönemde çok fazla eleştirildi ve kendi tokenlerinin her birine yetecek kadar paraya sahip olmadığı iddiasıyla ilgili olumsuz spekülasyonlara maruz kaldı.

Diğer taraftan TrueUSD, Digininex’te Tether’ın yerini almayı başararak, bağımsız olarak denetlendiğini kanıtladı. Bu yeni listelemeler yatırımcılara hitap etmiyor. Çünkü USDT, fiat para cinsinden borsalar arasında daha kolay kaydırılabiliyor. Ve yazım sırasında, Tether piyasa değeri ile sekizinci en değerli kripto para birimi konumunda. Yani Tether, en değerli stablecoin.

Digifinex’in Stablecoin’leri değiştirmesi oldukça dikkat çekici

Bu nedenle, büyük bir borsanın Tether ticaret çiftlerini kaldırması ve bunun yerine rakip bir Stablecoin benimsemeye karar vermesi dikkat çekici. Kısa bir süre önce piyasaya sürülen veya yakında piyasaya sürülecek olan çok sayıda Sablecoin olduğu göz önüne alındığında, Tether’ın fazlaca rekabet etmesi muhtemel.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin