Yeni Rapor: Bitcoin'e olan kurumsal ilgi büyümeye devam ediyor
Yeni Rapor: Bitcoin'e olan kurumsal ilgi büyümeye devam ediyor

2018’de işlem hacmi bakımından ilk 15’e girebilecek 5 altcoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birkaç kripto para birimi 2018 yılı boyunca büyük bir yükselişe geçmeye çalışıyor. Özellikle ayı piyasasının uzun sürmesi yatırımcıların baskı yapmasına sebep oldu. Bu baskıları kaldırıp yükselişe geçebilecek çok az kripto para var. Daha spesifik olarak, işlem hacmi bakımından ilk 15’e girme eşiğine sahip olan az sayıda proje var. Bu momentumdan faydalanmak zorlu olacak ve şu anki piyasa hacimlerine göre sıralanan kripto paralar önümüzdeki aylarda harekete geçebilecek.

İşlem hacmi yükselişe geçecek altcoinler

5- Dogecoin

Şu ana dek Dogecoin için 2018’in  ikinci yarısı çok şaşırtıcı oldu. Bir çok kripto meraklısı bu tokenin bir süre önce ölmesini bekliyordu, ancak DOGE’deki ilginin daha da yükseldiği görülüyor. Bu kendi içinde kripto para birimi endüstrisinin nasıl gelişmekte ve olgunlaşmakta olduğuna dair ilginç bir örnek. Dogecoin, düzenli bilgisayar donanımıyla nispeten kolay bir şekilde madenciliği yapılabildiği için, en kolay erişilebilir kripto para birimlerinden biri olmaya devam ediyor.

Dogecoin, en iyi 15 kripto para listesine girmek için eşiği geçebileceği daha iyi bir konumda görünüyor. Geçtiğimiz günlerde yaşananlara dayanarak, Dogecoin’in yakın gelecekte 1 milyar dolarlık bir hacme ulaşması bekleniyor. İlk 15’e girmek şimdilik 200 milyon dolarlık bir ekleme gerekiyor.

4- VeChain

VeChain’in tüm ortaklıkları geç kaldığı için, projenin toplam değerlemesi önümüzdeki aylarda ve yıllarda artacak. Proje hala gelişimin erken aşamalarında olmasına rağmen, VET’in geleceği ile ilgili gerçek bir heyecanı bulunuyor. Şu anki 756 milyon dolarlık piyasa değeri büyüme için dengelenmiş görünüyor ve 1 milyar dolarlık bir sıçrama potansiyeli bulunuyor. Şu an ilk 15’e girmesi için 400 milyon dolarlık bir artış gerekiyor.

3- Tezos

Tezos halka açıldığından beri, yatırımcılar token üzerinde birçok farklı yoldan yararlanmaya çalışıyorlardı. Artık projenin tam amacının anlaşılmasıyla birlikte Tezos’un piyasa değeri de 1 milyar dolar seviyesine doğru ilerliyor. En değerli  ilk 15 arasına girebilmesi için Tezos’un piyasa değeri 385 milyon dolar artması gerekiyor.

2- NEM

NEM’in piyasa değeri 800 milyon dolar seviyesinde olduğu için kripto para fazlası ile dikkat ve yatırım çekiyor. En değerli 15 kripto para arasına girmesi şaşırtıcı olmayacak ama 350 milyon dolarlık bir yatırım bulması gerekiyor.

1- Binance Coin

Binance Borsası’nın devam eden başarısı inkar edilemez. Her ne kadar herkes bu tokene yönelik eleştirilerinde haklı görünse de, tüm dünyada Binance Coin’e  Binance kullanıcıları tarafından çok değer veriyor. Borsanın sahip olduğu  piyasa göz önünde alındığında, BNB’in 920 milyon dolarlık hacmi normal. İlk 15’e girmek için Binance Coin’in, Ethereum Classic’i geçerek en az, 250 milyon dolarlık bir yatırıma ihtiyacı var.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin