featured
Coinbase limit artışına gidiyor.

Coinbase limit artışına gidiyor: Haftada değil, günde 25 bin dolar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

San Francisco merkezli kripto para borsası Coinbase limit artışına gidiyor. Ünlü borsa günlük alım limitlerini 25 bin dolara çıkaracağını ve anında ticarete olanak tanıyacağını açıkladı.

Coinbase limit artışına gidiyor: 25 bin dolar limitle anında ticaret dönemi başlıyor

Bugünden başlayarak müşteriler, satın alma işleminden hemen sonra kripto paralarıyla ticaret yapma olanağına sahip olacaklar. Artık paranın ödenmesi için beş gün beklemeniz gerekmeyecek.

Ayrıca günlük alım satım limitlerini 25 bin dolara yükselten borsanın bu özelliği, önümüzdeki birkaç hafta içinde ABD müşterilerinin kullanımına sunulacak.

En son güncelleme, müşterilerin banka hesaplarından gönderdikleri fonlar için anında kredi almalarını ve böylece kefaletlerini dolar cüzdanlarından anında almalarını ve satmalarını sağlayacak. Ancak müşterilerin, Coinbase platformundan gönderim yapmadan önce fonların yerleşmesini beklemek zorunda kalacaklarını hatırlatalım.

Haftalık 25 binden, günlük 25 bine

ABD’deki Coinbase kullanıcıları, izin verilen maksimum satın alımlarını haftada 25.000 dolardan günde 25.000 dolara çıkartabilecek. Ayrıca paralar Coinbase’e aktarıldıktan sonra, bir seferde ne kadar satın alabileceğiniz ve satabileceğiniz konusunda bir sınırlama olmayacak.

Bu güncellemeler, Coinbase ile kimlik doğrulama işlemini tamamlamış ABD müşterileri için kullanılabilir hale getirilecek. Anında alımlara, yeni işlem limitlerine ve paraları platformdan çekebilme ya da göndermeye başlamadan önce hesabınızı onaylatmak zorundasınız.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Amazon Web Servisleri ve Microsoft’un eski çalışanı Tim Wagner şimdi Coinbase’de

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin