digibyte saglik sektorunde
Digibyte (DGB) milyarlarca dolarlık sağlık endüstrisini değiştirebilir mi?

Digibyte (DGB) milyarlarca dolar büyüklükteki sağlık endüstrisini değiştirebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Digibyte (DGB) kurucusu, hastaların tıbbi bilgileri üzerinde kontrol sahibi olmaları gerektiği konusunda bir fikir beyan etti. Buradaki düşünce tıbbi bilgileri kişiselleştirmek ve hastalar ile tıp doktorları arasında daha iyi ilişkiler geliştirmek.

Geçmişte, hastaların tıbbi verilerin yanlış kişiler tarafından değiştirilmesi nedeniyle çok sayıda ölümcül yanlış tanı vakası olmuştu. Hastanın verileri değişmezse ve sadece hastanın seçtiği doktor için mevcut kalırsa, bu tür vakaların ortaya çıkma olasılığı da bir o kadar düşük olur. Bu, sağlık sistemlerinin uzun vadeli iyileştirilmesi için kritik olduğu kadar tıp dünyasını da daha iyi hale getirir.

Blockchain teknolojisi sağlık sektörü için oldukça ideal bir teknoloji

Sağlık sektörü, Blockchain teknolojisinin gelecekte kullanımının oldukça yaygınlaşacağı tahmin edilen alanlardan biridir. Digibyte (DGB), bu pazarı dönüştürecek önemli bir Blockchain projelerinden biri olarak biliniyor. Çünkü pazardaki en güvenli bloklardan biri Digibyte’a ait.

Digibyte’ın sahip olduğu Blockchain ağı, herhangi bir kötü amaçlı değişiklik riski olmadan hasta verilerinin depolanması için sektör ile mükemmel uyum sağlayan ağ olarak görülüyor. Geçmişte sağlık veri tabanları saldırıya uğramış bu da bunun teorik bir kullanım durumu olmadığını göstermişti. Bu yüzden sağlık sektöründe Blockchain altyapısı kullanılmasının hayati bir önemli olduğu vurgulanıyor.

Digibyte Blockhain ağı sağlık endüstrisi ile tam uyum sağlayabilir

Bunun da ötesinde, Digibyte’ın Digi-ID’si, hastalarının üçüncü şahıslar tarafından tehlikeye atılma riski olmadan tıbbi kayıtlarına çevrimiçi olarak erişmelerini mümkün kılıyor. Digi-ID, kullanıcının herhangi bir çevrimiçi sisteme giriş yapmasına izin vererek şifreler kullanmadan çalışan, sağlık endüstrisinin ihtiyaçları ile oldukça uyumlu çalışır.

Digi-ID, DIM-ID’yi sistemlerine entegre eden Antum gibi firmalarda da görüldüğü üzere, hali hazırda benimsenen bir çalışma ürünü. Bu sistem zamanla, sağlık sektörü için siber güvenliğin yavaş yavaş standart hale gelmesi ile paha biçilemez bir araç olarak görülebilir.

Sağlık hizmetlerinde benimsenip yaygın bir kullanımı olması durumunda, Digibyte (DGB) gelecekte büyümek için büyük bir dayanağa sahip olmuş olacak. Çünkü sağlık sektörü milyarlarca dolarlık bir piyasa ve henüz oturmamış çevrimiçi güvenlik ihtiyaçları bulunuyor. Digibyte’ın bu piyasada önemli bir pazar payı elde etmesi ise değerini muazzam şekilde arttırabilir.

Milyarlarca dolarlık sağlık sektörü Digibyte’ın değerini muazzam derecede yükseltebilir

Yatırımcı açısından bakıldığında, Digibyte’nin bu pazarda benimsenmesi ihtimali de oldukça yüksektir. Çünkü zincir üzerinde ölçeklendirilebilen yegâne merkezsiz Blockchain projelerinden biridir. Bu, sağlık sektörü gibi büyük ve kazançlı bir endüstri ile mükemmel bir uyum anlamına geliyor.

Yukarıda saydığımız nedenlere göre Digibyte’ın (DGB) geleceği parlak görünüyor. Gelecekte değerini önemli ölçüde artırabilecek çok yönlü bir kullanım alanına sahip Digibyte’ın bir para birimi olarak benimsenmesi ve siber güvenlik aracı görülmesi, belki de fiyatını yakın vadede 1 doların üzerine çıkarabilir.

Digibyte (DGB), CoinMarketCap’te 35. sırada ve 274 milyon doların üzerinde piyasa sermayesine sahip. Ayrıca şu anki fiyatı 0,025514 dolar, son 24 saatlik işlem hacmi ise 3 milyon dolar civarında.

cryptorecorder

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin