diar pos arastirmasi
Diar: "Proof of Stake kripto paraları 4 milyar dolar değerinde ödenmemiş fonlara sahip"

Diar: “Proof of Stake kripto paraları 4 milyar dolar değerinde ödenmemiş fonlara sahip”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Endüstriye ilişkin haber bültenleri yayınlayan Diar, 18 Mart’taki son haftalık özetinde, 2019’da başlatılan büyük hisse ispatlı (PoS) projelerinin artan trendlerinin devam ettiği belirtiliyor.

PoS, Eos (EOS), Dash (DASH) ve Tron (TRON) gibi birçok iyi bilinen kripto paralarda kullanılan bir algoritma olarak bilinirken ekosistemde artan bir değer tutarını gösteriyor.

Bu yıl, yarım düzineden daha fazla PoS projesi başlatılacağını belirten Diar, 2017 yılında ICO aracılığıyla 17 milyon dolar toplayan bir PoS projesi olan Cosmos’un (ATOM) ilk girişimlerin gerisinde olduğunu not ediyor.

Birçok coin sadece bir dereceye kadar PoS kullanır. Toplam arz oranı ağ katılımcıları tarafından “belirlenir”. Ödenmemiş miktar, ağın fikir birliği mekanizmasının bir parçası olarak belirli bir coine sahip olduklarını ispatlayan bir katılımcıyı ifade eder.

Diar’a göre EOS ödenmemiş fonlarda birinci sırada

Diar’ın yaptığı açıklamalara göre, Eos ile birlikte ödenmemiş miktar, toplam arzının yüzde 47’sine ulaştı. bu rakam,  Diar’ın hesaplarına göre, 1,8 milyar dolar tutarında olup en çok ödenmemiş coin olduğunu gösteriyor.

İkincisi Dash, 431 milyon dolar yatırılmış ve ardından 309 milyon dolar ile yeni başlatılan Cosmos geliyor. Toplamda, ödenmemiş fonlar yaklaşık 4 milyar dolar değerinde.

Yayında yapılan bir de şöyle bir açıklama bulunuyor:

EOS’un ana ağ lansmanı düşük belirsiz katılım nedeniyle geçici kesintilerle karşılaştı. Şimdi ise yalnızca PoS Blockchain ağlarında belirtilen değerin neredeyse yarısını temsil ediyor

Cointelegraph’ın geçtiğimiz ay bildirdiği gibi, MIT şu anda PoS’a dayalı yeni bir kripto para biçimi üzerinde çalışmakta, piyasadaki en büyük altcoin Ethereum (ETH) ise 2021 yılına kadar protokole geçmeyi planlıyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin