Devlerin sektöre girişi FOMO oluşturuyor: Facebook, kripto parası için lansman tarihini açıkladı
Devlerin sektöre girişi FOMO oluşturuyor: Facebook, kripto parası için lansman tarihini açıkladı

Devlerin sektöre girişi FOMO oluşturuyor: Facebook, kripto parası için lansman tarihini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimleri hafta sonları hareketlenmesi ilk defa karşılaştığımız bir durum değil. Ve bu kez, dijital paralardaki fiyat hareketi, kral Bitcoin’i 9.300 doların üstüne çıkardı. Kriptolar zaten Perşembe ve Cuma günleri harekete geçti ve daha yüksek seviyelere doğru gidiyorlar. Ancak, daha önemli hareketler Facebook duyurusunun etkisiyle saat dilimleri ne olursa olsun, hafta sonları gerçekleşti.

Facebook, 18 haziranda tanıtım yapacak

Facebook’un lansmanıyla ilgili yeni raporlar yangına yakıt ekledi. Facebook’un, “Libra Association”i, 18 Haziran Salı günü erken saatlerde açıklayacağı bildiriliyor. Facebook, Libra Rezervine geri dönecek olan – varlıklarını tutmak için kullanılan – düşük enflasyon, küresel tanınma ve değiş tokuş edilebilirlik (merkez bankalarına benzer şekilde) için kullanılacak olan Libra Blockchain’ini açıklayacak.

İki milyardan fazla kullanıcısı olan dünyanın en büyük şirketlerinden birinin kripto para birimleri dünyasına girişi, sektörün meşrulaştırılmasına yardımcı oluyor. Bununla birlikte, Facebook’un kripto lansmanına ilişkin haberlerin bir süredir etrafta olduğunu not etmek önemlidir ve bu yüzden son rallinin FOMO’ya dayandığı kabul edilmektedir.

Bazıları sadece FOMO olduğunu inkar ediyor ve Bitcoin’in gerçek kullanıma dayalı olarak 400.000 dolara kadar çıkabileceğini söylüyor.

BTC-ETH-XRP destek ve direnç seviyeleri

Başka bir zirveyi sistemini hedeflemeden önce kripto para birimlerinin şu anda desteğe dönüşen kayda değer direnç çizgilerinin üzerinde kırıldığını görüyoruz. Eğer olumlu hava devam ederse mevcut durum bir sonraki yükseliş hareketleri için fırlatma rampasına dönüşebilir.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin