Bu ankete göre, yakında milyonerlerden Bitcoin, Ethereum ve Ripple’a para akacak!
Bu ankete göre, yakında milyonerlerden Bitcoin, Ethereum ve Ripple’a para akacak!

DeVere Group’dan piyasalardaki arbitrajı kullanacak yeni bir kripto ticaret çözümü geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın önde gelen bağımsız finansal danışmanlık şirketlerinden biri olan deVere Group, 1 Kasım tarihinde yayınladığı basın bülteninde “deneyimli yatırımcıları” hedefleyen bir dizi yeni Dijital Varlık Fonu sunduğunu açıkladı.

Şirketin internet sitesindeki bilgiye göre deVere Group, “tavsiye ve yönetim” altında 10 milyar doların üzerinde bir portföyü yönetiyor.

DeVere Group kripto piyasaları ile yakında ilgileniyor

DeVere kurucusu ve CEO’su Nigel Green, şirketin kripto fon yönetimine geçmesi ile ilgili olarak kripto para birimlerinin şu anda ana akım finansmanın bir parçası olduğunu söylüyor. Ve bunun inkâr edilemeyecek bir şekilde olduğunu düşünüyor. CEO aynı zamanda kitlesel adaptasyonun çok yakında gerçekleşeceğine inanıyor:

Perakende ve kurumsal yatırımcılar, günümüzün giderek dijitalleşen ve küreselleşen dünyasında dijital, küresel paralara olan ihtiyaç ve talebe giderek daha fazla değer verdiği için, bu ivme onların ilgisini çekmeye devam ediyor.

DeVere’nin yeni dijital varlık çözümü, kripto sektörüne yatırım yapmak isteyen müşterilerin “portföy çeşitlendirmesi” ve “makul getiri” ile kazanç sağlaması ve “azaltılmış volatilite” gibi talepleri karşılamak için tasarlandı.

Oluşturulacak olan fon piyasadaki arbitraj fırsatlarını kovalayacak

Çözümün, arbitraj fırsatlarını en üst düzeye çıkarmak için, kripto borsaları ve tezgâh üstü (OTC) pazarlar da dahil olmak üzere, platformlar arasında algoritmik ticaret kullanarak, kripto varlıklarının çeşitlendirilmiş bir portföyüne yatırım yapacağı bildiriliyor.

Basın açıklaması, arbitrajın – Bitcoin (BTC) veya Ethereum (ETH) gibi bir kripto para fiyatının platformlar arasında belirsiz olduğu zaman – algoritmik olarak optimize edilebileceğini ve deVere çözümünün yatırımcıların çapraz platform ticaretinden kâr elde etmesini sağladığını iddia ediyor.

Yeni yatırım çözümünün risksiz olduğu iddia ediliyor

“Çok az veya sıfır yönlü piyasa riski” içerdiği iddia edilen yeni yatırım çözümleri, Dubai Uluslararası Finans Merkezi’nde yerleşik bir hedge fon yöneticisi olan Dalma Capital Management Limited ile birlikte geliştirildi.

Dalma Capital CEO’su Zachary Cefaratti, kripto pazarlarının “sürekli verimsizliklerle dolu” olmasının sistematik göreceli değer arbitrajı, momentum ticareti ve ortalamaya dönen stratejileri aracılığıyla, birbiriyle ilişkili olmayan durumlarda fazladan getiri elde etme amaçlı hedge fonlar için fırsat sağladığını düşünüyor.

Ceffarati’ye göre pazarın boğa ya da ayı olup olmadığına bakılmaksızın, 400 likidite alanındaki en iyi 25 kripto para birimine yönelik alım satım fiyatlarındaki farklılıklar, yatırımcıların hem kısa hem de uzun vadeli işlem yapabilmeleri için potansiyel oluşturuyor.

DeVere Digital Asset Platform, 26-27 Kasım’da Dubai’de yapılacak Alternatif Yatırım Yönetimi (AIM) Zirvesi’nde sergilenecek.

DeVere, gelişmekte olan kripto alanını yakından izliyor ve Nigel Green, son zamanlarda piyasalarda görülen düşük volatilite seviyelerini “kripto para piyasasının olgunlaştığı” sinyali olarak yorumluyor.

cointelegraph

deVere Group CEO’su Nigel Green: “Piyasa 10 yıl içinde yüzde 5000 oranında büyüyecek ama Bitcoin düşecek.”

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin