Devasa Bitcoin hareketliliği, cüzdanlar arası geçiş ne anlama geliyor?

Devasa Bitcoin hareketliliği, cüzdanlar arası geçiş ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Balina hareketlerini takip eden Whale Alert, devasa bir işlemi saptadı. Cüzdanlar arasında Bitcoin hareketliliği gözlemleyen platform, yarım milyar dolarlık hareketi takipçileriyle paylaştı. Yatırımcılar ise bu hareketin ne anlama geldiğini merak ediyor.

Dev bir kripto balinası, Bitcoin (BTC) varlığının 600.000.000 dolardan fazlasını hareket ettirdi. Blockchain takipçisi Whale Alert’e göre, cüzdan 21 Nisan Perşembe günü transfer sırasında 611.795,643 dolar değerinde 14,712 Bitcoin’i 1 dolardan az 0,0000166 BTC’lik bir ücret karşılığında taşıdı.

Transferin ardından, devasa zula bir dizi farklı adrese taşındı ve sonunda blok zincirinde yalnızca bir işlem kaydı bulunan bilinmeyen bir cüzdanda sona erdi.

Bitcoin hareketliliği farklı kanallarda da sürdü

Balina takipçisi Whale Alert ayrıca bu hafta önde gelen ABD kripto borsası Coinbase ve Cebelitarık merkezli dijital varlık depolama sağlayıcısı Xapo’yu içeren önemli Bitcoin hareketlerini de bildirdi.

Coinbase, iki işlemde 330.390.292$ değerinde BTC gönderdi ve bilinmeyen cüzdanlardan iki transferde toplam 119.515.471 $ değerinde BTC aldı. Xapo ise, 46.171.989$ değerinde BTC’yi bilinmeyen bir cüzdana taşıdı.

Büyük transferler, Bitcoin’in fiyatı 40.000 dolarda gezinirken geliyor. Popüler on-chain analisti Will Clemente, Twitter takipçilerine balinaların artık bir birikim aşamasında olduğunu söylüyor. Clemente bir grafikle beraber şunları söyledi:

“Bitcoin balinaları bir aydan fazla bir süredir biriktiriyor.”

Şubat ve Mart aylarında fazlasıyla biriktirilen BTC hesapları gördük. Bitcoin hareketliliği bir şekilde sürüyor. Dev yatırımcılar borsalardan özel hesaplara taşıyarak varlıklarını tutmayı sürdürüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin