Dev yatırım şirketi Bitcoin hamlesini duyurdu!
Dev yatırım şirketi Bitcoin hamlesini duyurdu!

Dev yatırım şirketi Bitcoin hamlesini duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük varlık yönetimi firmalarından biri olan Fidelity Investments’in dijital varlık çözüm kolu olan Fidelity Digital Assets, Bitcoin saklama hizmetinin“seçkin bir müşteri grubu” ile resmen başladığını duyurdu. Kurumsal yatırımcılara kripto saklama hizmetleri sunmayı hedefleyen firma, ilk olarak Ocak ayının sonunda bu konuya ilişkin bir duyuru yaptı. Bu duyuruda şirket ilk saklama çözümlerini sunacakları müşterileri seçtiklerini belirtti.

Fidelity sonunda Bitcoin saklama hizmetini başlattı

Fidelity Twitter’da yaptığı duyuruda şunları belirtti:

Seçkin bir grup müşteriyle faaliyete başladık ve yavaşça yayılmaya devam edeceğiz. Çözümlerimiz hedge fonları, aile ofisleri, emekli ve bağış fonları ile diğer kurumsal yatırımcıların ihtiyaçlarına odaklanıyor.

Fidelity Digital Assets duyurusu | Kaynak: Twitter

Fidelity Digital Assets, ilk açıklamasında müşterilerin bir yatırım devinden beklentilerini karşılayan, kurumlara en uygun güçlü teknik ve operasyonel standartları oluşturduklarını belirtti. Ayrıca, ilk müşterilerinin “son test ve işlem geliştirme sürelerinin önemli bir parçası” olduğunu da belirttiler. Bu da Fidelity’nin daha ​​geniş kapsamlı uygun kurumlara hizmet sunmasına yardımcı olacak.

Fidelity, kurumsal parayı sektöre getiriyor

Fidelity Digital Assets blog yazısında konuya yönelik şu ifadelere yer veriyor:

Misyonumuz hizmet olarak sunduğumuz ürünlerden çok daha geniş. Dijital varlıklara kurumsal ilgi artıyor ve bu kurumları piyasada  tutabilmek için karmaşık yetenekler gerekiyor.

Bu, kurumsal yatırımcılar için kripto para piyasasını, özellikle Bitcoin piyasasını açmak için atılan ilk adımlardan biri olarak belirtildiği için, kripto topluluğunun birçok üyesine büyük bir duyuru olarak geliyor. Bunun temel nedeni, finansal devin sağladığı saklama çözümleri ve ticaret platformu. Ayrıca bazıları, Fidelity’nin sunduğu ürünlerin Bitcoin ve diğer kripto para birimleri konusundaki düzenleyici duruşa ışık tutacağına inanıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin