Almanya Maliye Bakanı, isim değiştiren Libra’ya verip veriştirdi: “Koyun kılığına girmiş kurt.”
Almanya Maliye Bakanı, isim değiştiren Libra’ya verip veriştirdi: “Koyun kılığına girmiş kurt.”

Dev transfer: Eski HSBC CEO’su, Libra Networks LLC Genel Müdürü oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eski HSBC CEO’su James Emmet, Libra Networks LLC’nin yeni genel müdürü oldu. Emmet’in finansal hizmetler ve teknolojideki eşsiz operasyonel deneyimi, Libra’nın pazardaki gücünü ve etkisini artırmak adına büyük bir silah olarak görülüyor.

Eski HSBC CEO’su, Libra Birliği’ne yönetici olarak katıldı

Çeşitli yasal engellere rağmen, Libra Birliği ekibindeki büyüme devam ediyor. 17 Eylül Perşembe günü Libra Birliği, HSBC’nin eski CEO’su James Emmett’in yeni genel müdür olarak atandığını açıkladı.

James Emmet, Libra Birliği’nin yan kuruluşu Libra Networks LLC’nin genel müdür olarak katılacak. Libra’nın kripto para birimi ödeme sistemini geliştirmek ve işletmek için operasyon birimine liderlik edeceği bildirilen Emmet, bu yıl Libra Birliği’ne katılan diğer üst düzey üyelere katılacak.

Mayıs 2020’nin başlarında Libra Birliği, Stuart Levey’i İcra Kurulu Başkanı (CEO) olarak atadı. Levey, aynı zamanda, HSBC’de baş hukuk sorumlusu olarak hizmet veren Emmet’in refakatçisi konumunda. Kendisi ayrıca Başkan Barack Obama’nın altında, terörizmden sorumlu müsteşar olarak çalıştı. Emmet’i Libra ailesine karşılarken Levey, HSBC gazisinin kapsamlı deneyiminin de altını çizdi:

James, derin ve kapsamlı uzmanlığa ve operasyonel deneyime sahip birinci sınıf bir finansal hizmetler yöneticisi. Bize katılacağı için heyecanlıyım ve liderliğinin Libra’nın vizyonunu gerçeğe dönüştürmesine yardımcı olacağından eminim.

Facebook, Libra’nın ayakta kalmasını sağlamada son dönemde epey zor zamanlar geçiriyor. Şirket dijital ödemelerde yeni yenilikleri benimseme hevesini her daim gösteriyor ancak yolculuğunda düzenleyicilerle pek çok kez karşı karşıya kaldı.

Mayıs ayında dijital cüzdan Calibra yerine Novi geldi

Facebook, Libra Projesi’nde ve düzenleyicilere uygun olarak çalışmak için bazı önemli değişiklikler yaptı. Mayıs ayının başlarında Facebook, tartışmalı Libra kripto para birimiyle daha fazla kafa karışıklığını önlemek için Calibra Dijital Cüzdanını Novi’ye dönüştürdü. Novi, sınır ötesi para transferini teşvik ediyor ve Libra ağının çok önemli bir parçası olarak görülüyor.

Emmet’in uzmanlığı, Facebook’un düzenleyici zorlukları aşmasına ve Libra Birliği’nin hızla gelişen dijital ödeme endüstrisinde güçlü bir yer edinmesine yardımcı olacak. James Emmet bu hamleyle ilgili yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı:

Finansal hizmetler ve teknolojinin gerçek bir fark yaratma fırsatları konusunda tutkulu biri olarak, finansal inovasyonu ve kapsayıcılığı geliştirme ve ağın operasyonel hale getirilmesini sağlama misyonuyla Libra Networks’e katılmaktan mutluluk duyuyorum.

Libra Birliği’nin Avrupa’da da yeni zorluklarla karşı karşıya kalabileceği iddia ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Avrupalı ​​düzenleyiciler, “küresel sabit paralar” için yeni katı işletim standartları önerdiler.

Bu arada Ethereum blok zincirindeki günlük işlemler tüm zamanlar zirvesine ulaştı. Ayrıntıları buradan okuyabilirsiniz.

coinspeaker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin