VeChain geliştiricileri, VeChainThor'un üstündeki Uniswap çatalı üzerinde çalışıyor
VeChain geliştiricileri, VeChainThor'un üstündeki Uniswap çatalı üzerinde çalışıyor

Dev oteller grubu VeChain blockchain teknolojisinden destek alıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Covid-19 salgını nedeniyle turizm ve otel işletmeleri sağlıklı turizm sertifikası sistemine geçti. Bu konuda dev oteller grubu InterContinental Hotel Group da sağlıklı turizm konseptine uygun DNV GL risk yönetim ağına katıldı. DNV GL risk yönetim ağı, veri aktarımını ve paylaşımı için VeChain blockchain teknolojisinden destek alıyor.

Sağlıklı turizm konsepti ve VeChain blockchain teknolojisi

InterContinental Hotel Group, 2019 yılında 4.627 milyar dolarlık gelire ulaştı. Dev oteller grubuna bağlı 5,656 otel, 100 ülkede faaliyetlerini sürdürüyor. Oteller zinciri Covid-19 Salgını karşısında üst düzey önlemler alarak 2020 yılında da turizm hizmetlerini vermeye devam ediyor.

Ülkemizde de Sağlık Bakanlığı öncülüğünde Sağlıklı Turizm Sertifikasyon sistemi uygulanıyor. Standartları yerine getiren otel ve turizm işletmeleri, Sağlık Bakanlığında akredite olmuş denetleme şirketlerinden sertifika alabiliyor. Sertifikaları alan işletmelerin isimleri Sağlık Bakanlığı resmi web sitesinde yayınlanıyor.

VeChain blockchain ağı reel ekonomide birçok firmaya destek veriyor. VeChain’in müşteri portföyüne böylece InterContinental Hotel Group da girmiş oldu. VeChain’in müşteri portföyünde WalMart, Nike ve Bayer gibi birçok güçlü firma bulunuyor. Bu firmalar hem veri akışında hem de tedarik zincirinde VeChain blockchain teknolojisinden destek alıyor.

VeChain (VET coin) fiyatlarında Temmuz ayında olağan üstü değer artışı yaşanıyor. Temmuz ayına 0.9 cent civarında giren VET coin, 8 Temmuz’da 2.2 cent’in üstünü gördü. VET yazının kaleme alındığı saatte 1.72 cent’ten işlem görüyor. Aşağıdaki grafikte VET coin fiyatlarındaki değişimi görüyoruz.

Newslogical.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin