TRON
TRON artık bir numaralı dApp platformu - Kripto Para Haber

Dev iddia: TRON ilk 4 arasına girecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu aralar TRON haberleri yaygınlaştı, şüphesiz bunda kurucusu Justin Sun’un etkisi büyük. İlk başlarda pek dikkate alınmayan ve atıp tuttuğu düşünülen Justin Sun abartılı straejisinden vazgeçerek ayakları yere basan açıklamalar yapmaya başladı. Rakiplerinin açıklarını bularak çok fazla saldırgan bir tutum ile tanıtım projesinde başarılı oldu. Artık herkes potansiyelin farkında ve 2019 için bir şeyler olabileceğini biliyor.

TRON için 2019 umut dolu

Justin Sun liderliğindeki TRON, platformlarını daha iyi hale getirme misyonunu üstleniyor ve satın almalar, işbirliği ve çok daha fazlası aracılığıyla hedefine kitleniyor. Şirketin bu yeni yıl için iddialı hedefleri olacağı açık. En iddialı hedefleri: Piyasa değeri ile dördüncü büyük kripto olmak ve Ethereum’dan daha büyük bir ekosisteme sahip olmak. Popüler kripto yorumcusu Tommy Moustache, Sun’ın tutkularını Tweet’inde şu şekilde özetliyor:

Sun’ın bu kadar genç yaşta bu kadar fazla yükü kaldırabilmesi, toplum içinde hesaba katılması gereken bir güç haline geleceğini gösteriyor.

TRON 4 numara

TRON yaptığı işi fiyatlara yansıtmasa da, 2019’un kripto para için çiçeklenmeye başladığı yıl olması bekleniyor. Değerlemede bir yükselişi destekleyecek temel ve altyapı mevcut, şimdi olmasa bile yakın zamanda olacak gibi görünüyor. TRON, 43. kripto para sıralamasından bir yıldan kısa bir sürede 11’inci en büyük kripto para sırasına yükseldi.  Altcoin listesinin en üstüne tırmanması için önünde çok daha fazla yol var.

İlk 10 da bulunan kriptolara bakıldığında durumlar TRON lehine gözüküyor. İlk 10 kripto paradan ikisi, Bitcoin Cash ABC ve Bitcoin SV, zor durumda. EOS, Litecoin ve Stellar, her ne kadar iyi işler yapıyor olsalar da TRON kadar etki oluşturamıyorlar.

Ethereum’dan daha büyük bir ekosistem

Vitalik Buterin ve Justin Sun arasındaki gergin ilişki TRON’un kökenlerine kadar uzanıyor. Geçmişte, Buterin, Sun’ın TRON’un tanıtım broşüründeki açık intihalini doğrudan IPFS ve FileCoin’den alıntılar alarak ve daha sonra atıf yapmadan kod kullanarak eleştirdi.

Haziran 2018’de Sun, ürününün Buterin’den daha iyi olduğunu düşündüğü nedenlerin bir listesini yayınladı. Ethereum genel olarak kötü bir yıl geçirmesine rağmen, analistler yaklaşmakta olan hard fork beklentisiyle fiyat üzerinde yükselişe geçti. Bu kapışma çok sıcak olacağa benziyor ve önümüzdeki yılın en büyük haberlerinden biri olacağı kesin.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin