Dev iddia: Bu telefon ile ayda 2 Ethereum kazanacaksınız
Dev iddia: Bu telefon ile ayda 2 Ethereum kazanacaksınız

Dev iddia: Bu telefon ile ayda 2 Ethereum kazanacaksınız

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni trend akıllı telefonların kripto piyasası ile bütünleşmesi gibi gözüküyor. Bazı telefonlarda yerleşik cüzdan özelliği bulunurken bazı telefonlar sahiplerine Ethereum kazandıracak madencilik özelliğine sahip.

Madencilik telefonları dikkat çekiyor

Next Web geçtiğimiz günlerde Barselona’daki Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC) “madencilik telefonları” na dikkat çekse de, sergilenen ürünlerin hiçbiri göze çarpmadı.

GSMA Mobile World Congress (MWC), mobil endüstrisi için dünyanın en büyük fuarı ve küresel mobil operatörleri, cihaz üreticilerini, teknoloji sağlayıcılarını, satıcılarını ve içerik sahiplerini temsil eden önde gelen yöneticileri içeren bir düşünce liderliği konferansı. 2019 GSMA Mobil Dünya Kongresi, 25-28 Şubat 2019 tarihleri ​​arasında gerçekleşti.

Minephone WX

Minephone WX (Wings WX) sınırlı sayıda olan kripto madenciliği yapan akıllı telefonlardan. Bir İspanyol MVNO ve akıllı telefon markası olan Wings Mobile tarafından tasarlanan ve üretilen Minephone WX, Neobit ile ortaklaşa Wings Mobile tarafından geliştirilen yazılımı kullanarak Ethereum’un madenciliği için özel olarak tasarlandı.

Akıllı telefon, dayanıklılığa odaklanan “zarif ve seçkin bir görünüm” için kapsamlı cam ve çelik kullanımıyla tasarlandı. Yüksek performanslı MediaTek Helio Helio P60 okta çekirdekli SoC, hem Android işletim sistemine hem de madencilik faaliyetlerine güç sağlamak için kullanılıyor. 8GB’lık büyük bir belleğe, 128GB’lık depolama alanına eşleştirildi ve olağanüstü fotoğraf çekimi için iki adet yüksek çözünürlüklü 24 + 16MP arka kamera ile birlikte geliyor.

Ayda 2 Ethereum üretilecek

Bu telefon hakkında sadece teknik özelliklere bakmadan hiçbir şey öne çıkmasa da, üreticiler ayda 2 Ethereum’a kadar ETH üretebileceğini iddia ediyorlar, bu da yaklaşık 280 dolar değerinde.

Etherum madenciliği ile Minephone WX karşılaştırmasını yapan tablo:

Aşırı dikkat çeken şirket konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

Etherereum’un eğilimine ilişkin tahminler, 2021’in sonunda değerinin 5.000 Euro’ya ulaşacağını öngörüyor. Bu, tüm MinePhone Wings WX 1000 sahiplerinin 360.000 Avroluk bir gelir potansiyeline sahip olduğu anlamına gelir.

Madencilik üçüncü bir havuzda gerçekleşiyor

Özel madencilik ekipmanlarının bir telefondan daha az verimli bir şekilde çalışmasına imkân yok. Madencilik aslında üçüncü parti bir madencilik havuzunda gerçekleşiyor. WX bir Akıllı Sözleşme ile bağlanır ve daha önce sözleşmeli olan madencilik gücüne göre günlük bir ödül alır. İnternet bağlantısı üzerinden DDR (Doppler Veri Hızı) protokolünü kullanarak ve bağlantı saatlerine bağlı olarak, Ethereum’u doğrudan müşterinin Ethereum cüzdanına yatırılır. POD sistemi (Veri Kanıtı), kullanıcı için madeni para üretmek ve oluşturmaktan sorumludur, kullanıcı tarafından zahmetsizce madencilik yapabilen tek sistemdir.

Şirket politikalarını daha şeffaf ve açık hale getirmek zorundadır, böylece amatörce bir yaklaşım ile tam olarak anlamadıkları bir şeyi satmamaları gerekir.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin