Ripple bir menkul kıymet mi? SBI CEO'sundan açıklama geldi
Ripple bir menkul kıymet mi? SBI CEO'sundan açıklama geldi

Dev finansal hizmetler şirketinin CEO’sundan XRP açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tokyo merkezli finansal hizmetler şirketi SBI Holdings’in CEO’su Yoshitaka Kitao, şirketin SBR Grubu’nun tüm hissedarlarına XRP sağlayacağını açıkladı.

SBI iştiraki Morningstar, ağustos ayında, dünyanın en büyük üçüncü piyasa değerine sahip dijital varlığı olan XRP’nin hissedarlarına dağıtılacağını doğrulamıştı. SBI Holdings de 2020’de sona erecek mali yıl için hissedarlara XRP dağıtma planını düşünüyor.

SBI madencilik tesisleri kuracak

SBI, ayrıca gelecek yıl ABD ve Kırgızistan’da kripto madenciliği tesisleri kurmayı planlıyor. Kitao’ya göre, tesisler “daha ​​etkin ve verimli” bir şekilde madencilik yapılmasını sağlayacak.

Buna ek olarak Kitao, şirketin Yahoo! Softbank ile çalışma planları yaptığını belirtti. Ekim 2019’da SBI, Yahoo’nun Japon bölümünü yöneten Z Holdings ile bir araya geleceğini açıklamıştı.

SBI Grubu şu anda yaklaşık 7.000 çalışana sahip ve kurum kültüründeki farklılıklar nedeniyle her iki işletmenin de aynı yönetim altında olmayacağı düşünülüyor.

dailyhodl


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin