Dev derecelendirme şirketinden Bitcoin notu ve yatırım tavsiyesi
Dev derecelendirme şirketinden Bitcoin notu ve yatırım tavsiyesi

Dev derecelendirme şirketinden Bitcoin notu ve yatırım tavsiyesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin derecelendirme devi Weiss Ratings, Bitcoin’in notunu ‘B-‘ den ‘B’ye yükselttiğini açıkladı. Ancak Weiss Ratings, yatırımcılara BTC’deki fiyat düzeltmesi için beklemelerini ve sonrasında riske atabilecekleri bir miktarda Bitcoin satın alınmasını tavsiye ediyor.

Weiss Ratings, Bitcoin’in notunu ‘B-‘ den ‘B’ye yükseltti

En saygın, bağımsız derecelendirme kuruluşu olan Weiss, dört faktöre, teknolojiye, benimsemeye, riske ve ödüllendirmeye dayalı olarak kripto para birimlerini değerlendirir. Bunlar genellikle biri teknoloji/benimsenme diğeri de risk/ödül olmak üzere iki derece vermek üzere yapılıyor. Bunların birleşik ortalaması, genel bir derecelendirme yapmak için kullanılıyor.

Bitcoin’in teknoloji/benimsenme skoru ‘A’ puanı aldı ve bunun nedeni Lightning Network. Risk faktörü her zaman Bitcoin’i ve tüm kripto para birimini aşağı sürükler. Ancak, son fiyat kazanımları ödülü arttırdı, riski/ödülü skoru ‘C-‘ den Bitcoin’e genel bir ‘B’ derecesi verilmesini sağladı.

Weiss şu anda Bitcoin alınmasını tavsiye etmiyor

Weiss’a göre Bitcoin pisti yönetiyor. Zirvede on yıl geçtikten sonra, Bitcoin hala tüm kripto para birimlerinin ölçüleceği standardı belirler. Ancak iyileştirilmiş nota, büyük ölçüde geliştirilmiş benimseme ve önemli teknolojik evrime rağmen, Weiss şu anda Bitcoin almayı önermiyor  Bu son fiyat artışları Weiss’ın “önemli bir fiyat düzeltmesi” öngörmesini sağladı. Bu düzeltmeden sonraWeiss, “riske atabileceğiniz bir miktarda Bitcoin satın almanızı” öneriyor:

Bitcoin şimdi ‘B’ olarak derecelendirildi. Tavsiyemiz: Önemli bir fiyat düzeltmesi için beklemeniz. Daha sonra ise riske edebileceğiniz bir miktarla Bitcoin almanız.

Bitcoinist

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin