Binance Çinli ödeme devleri ile ortaklık yapıyor
Binance Çinli ödeme devleri ile ortaklık yapıyor

Dev Bitcoin Borsası Binance’ye bu önemli özellik geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lider Bitcoin ve kripto borsası Binance’ye herkesin beklediği OCO özelliği geliyor.

Lider Bitcoin borsası Binance’ye OCO emirleri geliyor

OCO özelliği, aynı anda yatırımcıların iki farklı emir vermesini sağlıyor ve bu önemli özellik kripto para borsası Binance’ye yakında ekleniyor. Bu özellikle artık Binance’de iki farklı emir girilip, biri gerçekleştiğinde diğeri iptal edilebilecek. Yani, işlemlerden biri gerçekleştiğinde diğeri otomatik olarak iptal edilecek.

Bu emir piyasanın hangi yöne gideceğinin belirsiz olduğu durumlar için önemli. OCO özelliği, Binance kullanıcıları tarafından çok isteniyordu. Binance CEO’su CZ, konuya 2018 Şubat’ında bu konuda çalıştıklarını ancak OCO özelliğinin biraz zaman alacağını belirtmişti.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin