Popüler Bitcoin borsası Binance DEX, 5 kripto parayı listeliyor!
Popüler Bitcoin borsası Binance DEX, 5 kripto parayı listeliyor!

Balina Uyarısı: 1.23 milyar dolarlık 32.888.888 Binance Coin (BNB) hareket ettirildi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Büyük bir Binance Coin transferi, Binance’in yeni yerel Blockchain hızını gösteriyor. Balina Uyarısı, BNB’de yaklaşık 1.23 milyar doları hareket halindeyken buldu. 32.888.888 BNB transferi, bilinmeyen bir cüzdandan diğerine yapıldı.

Binance’den gövde gösterisi

Birkaç dakika sonra, Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhao, işlemin sadece 0,015 dolarlık ücrete işlediğini ve 1.1 saniyede işlem yaptığını belirtti. Nisan ayında, Binance, Ethereum tabanlı bir ERC20 tokeni olan BNB’nin bağımlılığına son verdi ve kripto parayı Binance Chain adlı yeni özel bir Blockchain’e taşıdı. O ay, şirket ayrıca kendi yerel zincirinde de çalışan merkezi olmayan borsası Binance DEX’i serbest bıraktı.

https://twitter.com/cz_binance/status/1143800700742164480

Binance projeleri

Zhao, yeni borsanın, şirketin merkezileşmemiş bir gelecek oluşturma ve kripto para birimleri ve Blockchain teknolojisiyle çalışan açık bir küresel finansal sistem oluşturma misyonunu yerine getirdiğini şu şekilde söyledi:

Merkezi bir kredi saklama merkezi olmadığından, Binance DEX kendi varlıklarınız üzerinde çok daha fazla kontrol sunuyor. Bunun, topluluğumuza yeni bir özgürlük düzeyi getirmesini umuyoruz. Tüm ekosistemi büyütmek için projeler ve ekiplerle yakın çalışacağız.

Geçen hafta, Binance, Binance Chain’de BTCB adlı bir Bitcoin destekli kripto para birimi başlattı. Kripto para, yatırımcılara Binance’in merkezi olmayan borsalarında esas olarak Bitcoin satın alma ve satma yolu sunmak için tasarlandı. Binance, platforma gelen bu tür kripto paraların ilki olduğunu söylüyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin