Dev Bitcoin borsası Binance’in BNB’si yeni bir borsaya eklendi
Dev Bitcoin borsası Binance’in BNB’si yeni bir borsaya eklendi

Dev Bitcoin borsası Binance’in BNB’si yeni bir borsaya eklendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

KuCoin, dev Bitcoin borsası Binance’in yerel tokeni Binance Coin (BNB)’in platformunda listelendiğini açıkladı.

KuCoin, dev Bitcoin borsası Binance’in yerel tokenini listeledi

KuCoin, bugün ilk 10 proje arasında yer alan Binance Coin (BNB)’i listelemeye karar verdi. KuCoin tarafından yapılan duyuruya göre, BNB KuCoin’de bugün BTC ve USDT çiftleriyle işlem yapabilecek. KuCoin kullanıcıları 19 Haziran’da BNB işlemlerine başlayabilir.

BNB’nin KuCoin’e eklenmesi, borsanın sektörün en popüler projelerinden birini eklediğini gösteriyor. BNB’nin şu anda piyasa değri bakımından 7. sırada yer aldığını görüyor. Binance Coin şu anda 4,9 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip ve 35 dolar olarak fiyatlandırıldı.

Binance CEO’su KuCoin listelemesine yönelik açıklama yaptı

Binance CEO’su Changpeng ‘CZ’ Zhao, KuCoin listelemesine yönelik yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

KuCoin’den BinanceChain ve BNB’yi desteklemek için çok akıllı bir hareket. Binance Chain’deki çok sayıda güçlü projeye erişim olacak. Borsa özellikle de hizmet veremediğimiz kullanıcılara erişmemize olanak tanıyacak.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin