29 Aralık Binance Coin ve Dogecoin fiyat analizi: BNB rekor kırdı, DOGE düşüşte
29 Aralık Binance Coin ve Dogecoin fiyat analizi: BNB rekor kırdı, DOGE düşüşte

Dev Bitcoin borsası Binance’den önemli duyuru

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance web sitesinde 20 dakikadan fazla bir süre boyunca hiçbir işlem yapılmadığından Crypto Twitter topluluğunda ani bir şok, kafa karışıklığı ve korku yaşandı. Topluluğun bazı üyeleri, kullanıcılar oturumu açtığında UI’da hiçbir işlem olmadığını bildirdi.

Binance’de planlanmamış bakım zamanı

Binance ekibi yaklaşık yarım saatlik sessizlikten sonra üç saat veya daha fazla sürebilen geçici sistem bakımı konusunda bir açıklama yaptı. Ekibe göre, herhangi bir veri kaybını veya bozulmayı önlemek için bir disk arızası tespit ettikten sonra sistem otomatik olarak kapanıyor. 

Kullanıcı fonları güncellemeye göre tamamen güvende. Ancak, tüm para yatırma, çekme ve alım satım işlemleri bu süre içerisinde askıya alınıyor ve tamamlanmayan mevduat işlemleri bakım tamamlandığında tamamlanacak. 

Dev Bitcoin borsası Binance’de her şey normale döndü

Binance, Mayıs ayında 40 milyon doların üzerinde kullanıcının parasını kaybetmesine neden olan bir sıkıntı yaşadı. Hack saldırısının nasıl gerçekleştiği ve gelecekte bu tür kayıpların önlenmesi için güvenliği artırmanın yolları hakkında bir soruşturma halen devam ediyor. 

Muhtemelen Binance müşterileri olan bazı Twitter kullanıcıları, olası bir hackin korkularını dile getirdiler.  Bununla birlikte takip eden bir duyuru sistemin tekrar açıldığını ve veri kaybının olmadığını onayladı. Söz verildiği gibi, hiçbir fon kaybı olmadığından panik sonunda sona erdi.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin