Binance Çinli ödeme devleri ile ortaklık yapıyor
Binance Çinli ödeme devleri ile ortaklık yapıyor

Dev Bitcoin borsası Binance, yeni altcoin listeleme programını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tanınan ve popüler Bitcoin ve kripto para borsası Binance, önümüzdeki üç ay boyunca her ay Binance.com’da en az bir proje listelemek için yeni bir girişim başlattığını duyurdu. Geleneksel Binance platformunda listelenen yeni projeler Binance’in merkezi olmayan borsasından (DEX) seçilecek. 

Bitcoin borsası Binance’nin, yeni altcoin listeleme programının detayları

Binance tarafından yayınlanan blog gönderisine göre, amaç kripto para birimi sektöründe yüksek kaliteli Blockchain projelerinin geliştirilmesini desteklemek. Faaliyet dönemi her ayın 20. günü başlar ve bir sonraki ayın aynı günü sonlandırır. Katılmak için, projelerin girişimleri, tokenleri ve Blockchain ağları hakkında temel bilgileri sağladıkları Binance.com liste başvuru formunu doldurmuş olmaları gerekir. Bu projeler, bir ay boyunca her gün Binance DEX üzerindeki işlem çiftlerinde günlük 50.000 USD civarında işlem hacmine sahip olmalı.

Buna ek olarak, sosyal medya hesaplarının toplam 10.000 üyesi ve takipçisi olması gerekiyor. Aynı zamanda, projeler topluluklarındaki aktiviteyi teşvik etmek ve kullanıcıların katılımını arttırmak zorunda. Bu projelerin kabul edilmeden ve kazanılmadan önce uyması gereken başka kurallar da var. Günlük işlem hacmini karşılayabilen tüm katılımcı projeler, Binance.com tarafından ödenen Binance DEX liste ücretine sahip olacak. Bu ücretleri ödeyen kullanıcılar, bu fonların her ayın 20’si civarında geri ödenmesini sağlayacak.

Binance’de listelenecek projeler giriş ücreti ödemeyecek

Binance.com’da listelenmek için seçilen projeler, diğer projelerin ödedikleri giriş ücretini ödemek zorunda kalmayacak. Kazanmak için Binance, çok katı bir seçim ve inceleme süreci ile projelerin her birini gözden geçirecek. Yıkama ticareti hakkında Binance unları söyledi:

Yıkama işlemi Binance DEX’te projeniz için hesaplanan hacme dahil edilmeyecek ve projenizin faaliyetten diskalifiye edilmesine neden olabilir.

Bitwise Varlık Yönetimi’nin, kripto para birimi borsalarının %95’inin yıkama işlemlerinde faaliyet gösterdiğini ortaya koyduğunu belirtmekte fayda var. Binance, yakın zamanda kullanıcıların merkezi bir platform kullanmaya gerek kalmadan dijital varlıklarla işlem yapabildikleri ademi merkeziyetçi borsasını yayınladı. Gelecekte Binance DEX’in büyümeye devam etmesi bekleniyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin