Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

14 Haziran kripto para piyasaları özeti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

14 Haziran Cuma, kripto para pazarları toplam değeri 262,8 milyar dolar ile güne başlıyor. Düne göre 1,5 milyar dolarlık bir artış gördüğümüz piyasalarda parçalı bulutlu bir görünüm hakim.

Ortalama işlem hacmi son 24 saatlik periyotta 64 milyar dolar olarak kaydedilirken piyasanın en değerli kripto parasının dün 8.200 dolar seviyelerinde kapanış yapması ile 8.000 dolar direncinin kırdığını teyit ettiğini gördük. Bugün ise BTC/USD paritesinde yükselişin devamı için 8.200 dolar önemli bir destek seviyesi olarak çalışacak.

Diğer önemli kripto paralara baktığımızda her zaman alışık olmadığımız farklı fiyat performanslarına şahit oluyoruz. Bitcoin Cash, Bitcoin SV ve Cosmos’un yüzde 3’e yakın yükselişleri görülürken Litecoin, Binance coin, Cardano ve Tron’da ortalama yüzde 3 oranında düşüş hakim. Google ile iş birliği yapacağı yönündeki haberlerin çıkması ile gündeme gelen 24. sıradaki kripto para Chainlink ise yüzde 42 oranında yükseliş ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Buna göre piyasa değerinde düşükte olsa bir artış olmasına karşın kripto 20’nin son 24 saatte yüzde 0,58 gibi negatif yönlü fiyat performansı bulunuyor.

14 Haziran ilk 10 kripto para (kripto 10) destek direnç seviyeleri

Kripto 10’un dün oluşan fiyatlara göre gün içi önemli sayılabilecek destek ve direnç fiyatlarını ise şu şekilde hesapladık:

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin