Anheuser-Busch Inbev, Blockchain ile şahlanacak.
Anheuser-Busch Inbev, Blockchain ile şahlanacak.

Dünyanın en büyük bira üreticisi Anheuser-Busch Inbev, Blockchain ile şahlanacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dev bira üreticisi Anheuser-Busch InBev, Blockchain teknolojisinin yardımıyla dijital reklam tedarik zincirlerini büyütmeyi hedefliyor.

Anheuser-Busch Inbev, Blockchain teknolojisi ile büyüyecek

Dünyanın en büyük bira üreticisi, ilk reklam kampanyalarını, verileri kaydetmek ve izlemek için Ethereum’un Blockchain’ini kullanan Kiip mobil pazarlama uygulaması aracılığıyla başlattı. Kampanyaya göre amaç, belirli bir reklamın erişimini ve sonuç olarak genişletilmesini sağlamak olarak gösteriliyor.

İki hafta önce başlayan kampanya, Budweiser, Bud Light, Michelob Ultra, Lime A Rita ve Estrellas dahil olmak üzere en çok beş AB InBev markasının yer almasına yol açtı.

Kiip’in yeni Blockchain ürünü kullanılacak

Kampanya, cep telefonu veri tabanını mobil reklam satışlarındaki tüm oyunculara açık tutarak, saydamlığı artırmak ve mobil reklam sahtekarlığı gibi sorunların üstesinden gelmek için tasarlanan Kiip’in yeni Blockchain ürünü etrafında oluşturuldu.

Gösterimler, etkileşim ve fiyat gibi farklı metrikler, Ethereum Blockhain’ine kodlanır ve AB InBev bu reklam etkinliklerini her saat izleyebilir. Bu yaklaşım, kampanyanın düzenleyicilerinin metrikleri izlemede harcadığı süreyi azaltır. Bu arada, reklam alıcıları yalnızca kendi kriterlerini karşılayan reklamlar için ödeme yapabilir.

Yeni reklam sistemi, yalnızca AB InBev’in kripto alanındaki son hareketi. Belçika merkezli şirket, Mart ayında küresel nakliye kullanımları için Blockchain teknolojisini denemek üzere bir konsorsiyum oluşturdu.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin