Stellar Lumens fiyat analizi: XLM için izlenecek kritik seviyeler
Stellar Lumens fiyat analizi: XLM için izlenecek kritik seviyeler

Dev airdrop duyurusu: Blockchain şirketi, 125 milyon dolarlık Stellar (XLM) dağıtıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para cüzdan sağlayıcısı Blockchain şirketi, 125 milyon dolarlık bir airdrop ile dev bir kripto para hediye kampanyası yapıyor.

Blockchain şirketi, ilk airdrop ortağı olarak Stellar’i seçti

Airdrop kapsamında şirket, tüm kullanıcılarına 125 milyon dolar değerinde Stellar Lumens (XLM) tokeni dağıtacak. Stellar şu anda yaklaşık 5 milyar dolarlık piyasa değeriyle altıncı en büyük kripto para birimi. Yapılan açıklamaya göre bir kısım tokenler hafta içinde sahiplerine ulaşacak.

Blockchain CEO’su Peter Smith, Portekiz’deki Web Summit etkinliğinde, airdrop hakkında daha fazla ayrıntı verecek.  CEO, Stellar’ın büyük çaplı işlem hacimlerine sahip üstün bir Blockchain’i temsil ettiğine inanıyor. Blockchain, ilk airdrop ortağı olarak Stellar ile çalışmayı seçti.

Stellar, Ripple ve Ethereum’u rakip olarak görüyor

Kendisini Ripple ve iki numaralı kripto para birimi olan Ethereum’a rakip olarak konumlandıran Stellar, çeşitli ülkelerde gerçek dünya parası işlemlerini kolaylaştıran IBM gibi kurumsal ortaklarla da çalışıyor. Şirket ayrıca yakın zamanda Visa ve diğerlerinin desteklediği iyi bilinen bir Blockchain hizmeti olan Chain’ı aldı.

Fortune

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin