Deutsche Bank kripto para alanına sessiz sedasız bir giriş yaptı
Deutsche Bank kripto para alanına sessiz sedasız bir giriş yaptı

Deutsche Bank kripto para alanına sessiz sedasız bir giriş yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Deutsche Bank’ın dijital varlık saklama hizmetlerini Aralık 2020’deki Dünya Ekonomik Forumu (WEF) raporunda finansal ürünler ve hizmetler listesine dahil ettiği ortaya çıktı.

Rapor yayınlanırken çok az ilgi görmüştü ancak Deutsche Bank kurumsal müşteriler için bir gözetim platformundan başlayarak sessizce bir dizi hizmet oluşturuyor.

Deutsche Bank dijital varlıklar ve geleneksel bankacılığı birleştiriyor

Rapora göre çok uluslu banka, kurumsal yatırımcılardan başlayarak dijital varlıklar ile geleneksel bankacılık hizmetleri arasında bir “köprü” kuruyor.

Rapor, “Deutsche Bank Dijital Varlık Saklama” başlıklı bir sayfada, sektörlerdeki tüketici talebini araştıran “Banka, konsept kanıtını tamamladı ve 2021 yılında minimum uygulanabilir bir ürün hedeflediğini” belirtiyor.

Deutsche’nin kripto hizmetleri paketinin ilk etkileşimi, “varlık yöneticileri, varlık yöneticileri / aile ofisleri, şirketler ve dijital fonlar” gibi varlıklı yatırımcılar için bir saklama hizmetini içeriyor.

Sonrasındaki aşamalar, aracı kurumlar arasında kripto varlıkları satın almak ve satmak için bir ticaret platformu oluşturmayı içeriyor. Banka ayrıca “değerleme hizmetleri ve fon yönetimi, borç verme, hisseler ve oylama sağlamayı planlıyor. Ayrıca üçüncü taraf sağlayıcıların da dahil edilmesine olanak tanıyan bir açık bankacılık platformu sağlayacak. Daha önceki bir raporda, bankacılık devi fiat para birimlerinin 2030 yılına kadar sona ereceğini tahmin etmişti.

PayPal da kripto para sektörüne dahil olmuştu

Rapor, kripto endüstrisini teşvik eden “geniş bir uzmanlar kesiti” tarafından gerçekleştirilen önde gelen çabaları da özetliyor. Dokuz blok zinciri ve altı Katman-2 çözümünün yanı sıra PayPal dahil olmak üzere diğer birçok finans şirketi için yaklaşan planları listeliyor.

Deutsche Bank ile birlikte PayPal, ödemelerde “kripto para biriminin genel olarak benimsenmesini” artırma hedefini de paylaştı. PayPal geçen yıl Bitcoin satın alımlarını entegre etti ve şimdi de kripto kullanarak satıcı ödemelerini finanse etmeyi planlıyor.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin