20.000 mağaza daha Bitcoin ödemelerini kabul etmeye başlıyor!
20.000 mağaza daha Bitcoin ödemelerini kabul etmeye başlıyor!

Derecelendirme devi Bitcoin derecelendirmesi hakkında açıklama yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bağımsız derecelendirme kuruluşu Weiss Ratings, Ocak 2018’den bu yana Bitcoin ve kripto para birimi derecelendirmeleri yayınlıyor. Şirketin CEO’su Dr. Martin Weiss, CryptoSlate ile  bir röportaj sırasında Bitcoin ve kripto para birimleri için bir derecelendirme sisteminin neden önemli olduğunu açıkladı.

Martin Weiss ile Bitcoin ve kripto derecelendirmeleri hakkında görüşmeler

Kripto para birimi piyasası, fiyatlardaki olağan değişimler ve meraklıların duyguları ile şekilleniyor. Alandaki en yenilikçi ve kaliteli projeler olan nesnel bir fikre sahip olmak çok zor oldu. Bu nedenle Weiss Ratings, sanal para birimlerini analiz etmeye ve onlara riskleri, ödülleri, teknoloji, benimsenme ve güvenlik konusundaki temel yönlerini dikkate alan bir bilgisayar modeline dayanan objektif bir değerlendirme vermeye karar verdi. Weiss, CryptoSlate ile röportaj sırasında derecelendirme sistemi hakkında yorum yaptı:

Gelecek vaat eden kripto para birimleri tanımlamak için bireysel ve kurumsal yatırımcıları yutturmaca ve korkudan kurtarmaya yardımcı olmak için nesnel bağımsız derecelendirme sistemlerine şiddetle ihtiyaç var.

Sistemin sadece yatırımcılar için değil, paydaşlar için de oluşturulduğunu belirtmekte fayda var. Bu, kullanıcıları, sponsorları, geliştiricileri, madencileri ve token verenleri içerir. Görüşme sırasında, şirketin CEO’su sanal para birimleri için üç farklı derecelendirme sistemi olduğunu açıkladı. Bu derecelendirmeler: paydaşlar için Weiss Tech/benimsenme notu, Weiss risk/ödül ve geniş değerlendirme için Weiss derecelendirme sistemi.

Bitcoin için kripto derecelendirmesi neden gerekli?

Sistemlerin ilki, uzun vadeli yatırım tercihine sahip olan paydaşlar için yararlı. Bu arada, ikinci sistem kısa vadeli alım satım fırsatları ile ilgilenen paydaşlara yardım edecek. Weiss, Blockchain ve kripto sektöründeki gelişmeleri internetin ilk günleriyle karşılaştırdı. 1999-2003 arasındaki dot-com baloncuğunu 2017 ile 2018 arasındaki kripto piyasası döngüsüyle karşılaştırmanın mümkün olduğunu söyledi. Bu teknolojilerin her ikisi de ayı zamanlarında gelişmeye devam etti.

Weiss’ın dediği gibi, Blockchain teknolojisi internetten daha yıkıcı ve yapıcı bir potansiyele sahip. Blockchain teknolojisi, demokratik oylama sistemlerini, sosyal ağları ve finansal dünyayı değiştirebilir. Ancak, kripto ve Blockchain endüstrilerinin karşı karşıya kaldığı bazı zorluklar var. Paydaşların temel gerçekler üzerinde hemfikir olmaları ve sağlıklı tartışmalara katılmalarına yardımcı olmak için bağımsız araştırmaların azlığının bulunduğunu söyledi. CEO, kripto endüstrisindeki işletmelerin de objektif bilgilerin serbest biçimde yayılmasını sağlamak için ücretli “araştırma” yapmaktan kaçınmaları gerektiğine inanıyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin