Analistlerden XRP için korkunç senaryo:
Çarpıcı veri: eToro kullanıcı tabanının yarısı XRP yatırımı yapmış!

Önemli Gelişme: Dünya Bankası Ripple (XRP)’ı övdü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünya Bankası (WB), Blockchain teknolojisini ve Ripple (XRP)’ın xRapid ürününü potansiyel bir dönüşüm teknolojisi olarak övdü. Better Than Cash Alliance üyeleri tarafından yazılan yeni bir yayında, geleneksel işletmelere göre Ripple’ın teknolojisinin daha iyi olduğunu belirtiliyor.

Dünya Bankası Ripple’ın potansiyelini tanıdı

Dünya Bankası şu anda Ripple’ın xRapid’ini dönüşüm teknolojisi olarak övüyor. Geleneksel havale hizmetleri ile  Ripple’ın teknolojisini karşılaştırıyor. Dünya Bankası’nın kıdemli finans sektörü uzmanı Marc Nicoli, geleneksel finans sektöründeki eksikliklerin yeni teknolojilerin büyümesine izin verdiğine inanıyor. Bu konuda Nicoli şu yorumu yaptı:

Bu eksiklikler, sınır ötesi ödeme endüstrisinin yenilikçilik açısından olgunlaştığını gösteriyor. Bazıları, dağıtık genel muhasebe teknolojilerinin (DLT) sektör genelinde değişime neden olma potansiyeline sahip olduğunu düşünüyor. Aslında, geleneksel olarak yavaş olarak karakterize edilen B2B sınır ötesi ödemeleri, DLT’nin başarılı bir şekilde uygulanması için potansiyel bir kullanım durumudur…

Açıklandığı gibi, DLT çözümlerinin kullanılması uyumluluk maliyetlerini düşürebilir ve ayrıca transferlerin izlenebilirliğini de artırabilir. Bunun finansal şeffaflık üzerinde çok olumlu bir etkisi olacak. İşlemlerin şeffaflığını artırarak, bankacılık sektörüne olan güven de artabilir.

Gelecekte, birçok başka şirket Ripple’ın teknolojilerini kullanmaya başlayabilir

Rapor Ripple hakkında açıklamalar  ile devam ediyor. Fintech şirketinin xRapid ürününü oluşturduğunu ve Meksika ile Amerika Birleşik Devletleri arasında işlem yaparken döviz maliyetlerinde %40 ile %70 arasında tasarruf sağlayabildiğini söylüyor. Likidite sağlamak için XRP kullanılması, firmaların geleneksel sistemleri kullanan saatlere veya günlere kıyasla sadece 3 veya 4 saniyede işlem göndermesine olanak tanır. Buna ek olarak, Filipinler, Meksika, Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa da dahil olmak üzere xRapid’in halihazırda faaliyet gösterdiği diğer ülkeler ve koridorlar vardır.

Coins.ph, Bitso ve Bitstamp gibi bazı platformlar talep üzerine kaynak likiditesinde yardımcı olmakta. Bu, bir zincirden diğerine fon transferi yapmak veya müşteriler arasında işlem yapmak için Blockchain teknolojisini kullanmaya başlamanın bir gereklilik olduğunu gösteriyor. Ripple zaten maliyetlerini düşürmeyi ve hizmetlerini iyileştirmeyi hedefleyen 200’den fazla ortağa sahip. Gelecekte, birçok başka şirket Ripple’ın teknolojilerini kullanmaya başlayabilir.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin