Deloitte anketi 1053 yöneticiye uygulandı
Deloitte anketi 1053 yöneticiye uygulandı

Deloitte anketi: Şirketler Blockchain teknolojisini kullanmaya hazır!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çok uluslu bir profesyonel hizmet ağı olan Deloitte, Blockchain teknolojisi ile ilgili dikkat çekici bakış açılarını ortaya çıkaran bir anket yayınladı. Çeşitli sektörlerden katılan yöneticiler ile oluşturulan Deloitte anketi şirketlerin Blockchain teknolojisine bakış açılarını ortaya koyuyor. Deloitte’un yeni bir araştırması, telekom, medya ve teknoloji (TMT) alanından yöneticilerin yüzde 40’ının gelecek yıl içinde Blockchain araştırmalarına milyonlarca yatırım yapmak istediğini ortaya çıkardı.

Deloitte anketi 1.053 yöneticiye uygulandı

Deloitte Teknoloji, Medya ve Telekomünikasyon Merkezi’nden rapora dahil edilen bulgular, teknolojinin bu iş sektörlerine nasıl uygulanabileceğine dair daha geniş bir bakışın parçasını oluşturuyor.

Bu amaçla araştırmacılar, yedi ülkede başta TMT firmalarından olmak üzere 180 farklı şirketten 1.053 yöneticiye anketi uyguladı. Ankete katılanların yüzde 84’ü “Blockchain’in genel olarak ölçeklendirileceğine ve ana akım haline geleceğine inandığını” belirtti. Ayrıca, rapordaki tüm katılımcıların yüzde 29’unun “zaten bir Blockchain konsorsiyumuna” katıldığı ortaya çıktı.

Deloitte’un bulgularına göre Blockchain’e genel ilgi de arttı

Bununla beraber, Deloitte’un bulgularına göre Blockchain teknolojisine genel ilgi de arttı. Firma, Blockchain şirketlerinin gelirlerinin 2017 yılında 340 milyon dolardan 2021 yılına kadar 2,3 milyar dolara çıkacağını tahmin ediyor. Raporda dikkat çeken başka bir husus ise, 2009 yılından beri, açık kaynak geliştirme platformu GitHub’daki Blockchain projelerinin sayısının önemli ölçüde artması.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin