3 potansiyel Delion kullanım durumu IOTA'yı yükseklere çıkarabilir!
3 potansiyel Delion kullanım durumu IOTA'yı yükseklere çıkarabilir!

İşte IOTA’nın potansiyelini arttıracak proje: Delion projesi ve kullanım durumları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IOTA, her şeyden önce oldukça iddialı bir proje olmasına rağmen, ana akım etkisi yaratmadan önce yapılması gereken çok iş var. Son zamanlarda Delion lansmanı, işleri olumlu yönde etkiliyor. Bu yeni çözüm, IOTA’yı gelecek aylarda ve yıllarda kitlelere ulaştırmak için birkaç önemli avantaj ve fırsat sunuyor.

3 potansiyel Delion kullanım durumu IOTA’yı yükseklere çıkarabilir!

3- Kullanışlı ödemeler

Kripto paraların gönderilmesini ve alınmasını çok daha uygun hale getirmek için artan bir ihtiyaç var. Yakın zamana kadar IOTA için doğrudan bir çözüm mevcut değildi. Delion lansmanı, yerel API’si sayesinde çok sayıda uygun ödeme çözümünün yolunu açacağından, işler daha iyiye gidiyor. E-posta yoluyla fırsatları keşfetmek, işin ilk sırası olacak ve bu PayPal’ın yaptığı işe benzer.

Bu potansiyeli yakalamak için, kullanıcıların bir hesaba kaydolmaları, cüzdanlarını finanse etmeleri ve alıcının e-posta adresini girmeleri gerekecek. Bu aşamalar aşırı karmaşık değil, ancak Delion’un başlangıç ​​aşamalarında daha fazla merkezileşmeye nasıl yol açabileceğine dair bazı endişeler var. Ayrıca, mevcut API’nin, fonların harici IOTA adreslerine gönderilmesine izin vermediği görülmekte olup, bu durum ileriye doğru büyük bir sorun haline gelebilir.

2- Doğrudan içerik satışı

IOTA karşılığında fiziksel veya dijital ürünler satmaya niyetlenenler için yeni Delion API’si ileriye doğru birkaç adil çözüm getirebilir. Projenin arayüzü, WooCommerce, Shopify, Bandcamp ve diğerleri gibi birçok çevrimiçi mağazaya bağlanabilir. Bu, dükkanlar, borsa platformları ve açık artırmalar için IOTA ödemelerini entegre etmeyi çok daha kolay hale getiriyor.

Delion’un ilginç bir yönü de dijital içerik gönderilerini sağlaması. Dijital içerik için küresel talep göz önüne alındığında, bu özellik, bir ödeme yöntemi olarak IOTA için çok fazla işlevsellik sağlayabilir. Ayrıca Nesnelerin İnterneti (IoT) girişiminin bir parçası olarak cihazdan cihaza ödeme ağlarının yolunu açabilir.

1- IOTA-Fiat ağ geçitleri

Belki de Delion’un en büyük yararı, fiat para birimleri karşılığında IOTA tokenleri satın almak ve satmak için yerel bir çözümün olması. Delion API’yi ödeme ağ geçitlerine aktif olarak bağlayarak, gelecekte pek çok ilginç çözüm keşfedilebilir. Herhangi bir çevrimiçi platform, IOTA tokenlerini bu yöntemle etkili bir şekilde satabilir.

Hangi ödeme ağ geçitlerinin destekleneceğine bağlı olarak, IOTA tokenleri için çok sayıda ödeme yöntemi sunulabilir. MIOTA ağ geçidine doğrudan bir kredi kartı söz konusu değil. Doğrudan ödemeler, ödeme işlemcileri arasında da daha fazla insanın MIOTA para birimini kullanmasına yardımcı olabilecek. İlginç bir gelecek her iki yolda da ilerliyor ve Delion, potansiyel olarak büyük projelerin önünü açıyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin