KNC 24 saatte yüzde 20 değer kazandı
Kyber Network (KNC) sert yükseldi.

DeFi’de nöbeti Kyber Network devraldı: KNC 24 saatte yüzde 20 değer kazandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

DeFi tokenları nöbetleşe çift haneli oranlarla değer artışını sürdürüyor. Compound, Aave, Kyber Network, Synthetix ya da 0x değişimli olarak agresif değer artışı yaşıyor. Dün sıra Kyber Network DeFi platformunun kripto parası KNC tokena sıra geldi ve KNC 24 saatte %20’nin üstünde değer kazanarak fiyatlar 1.60 dolar seviyesinden 1.90 doların üstüne çıktı.

Kyber Network KNC token fiyatlarındaki artışta Asya piyasalarından gelen alım baskısı etkili oldu. Güney Kore merkezli 3 büyük kripto para borsası, KNC tokenı listelemeye başladı ve ardından KNC ciddi biçimde pump yaptı. Güney Kore borsalarında KNC token, listelenen sadece birkaç DeFi tokenından birisi.

KNC 24 saatte yüzde 20 değer kazandı

Amsterdam Borsasından ünlü analist Michael van de Poppe’ye göre KNC’nin teknik anlamda görünümü oldukça yüksek. Poppe’ye göre KNC/BTC paritesi için 0.00017 BTC seviyesi oldukça kritik bir seviye oluşturuyor. KNC token bu seyiyede tutuna bilirse 0.00023 BTC’ye kadar yani 2.11 dolara kadar fiyatlarını arttırabilir. Aşağıda Poppe’nin paylaştığı analizi görüyoruz.

Kyber Network’ün sunduğu staking oranları ve imkanı KNC token talebini arttıran diğer gelişmelerden birisi. Korona Salgının etkisi ile ABD merkez bankası (FED) ve Avrupa Merkez Bankası (ECB) başta olmak üzere birçok ülke faiz oranlarını negatif düzeye çekti. Faizlerin bu kadar düştüğü günümüzde kripto para piyasaları staking oranları yatırımcılara oldukça cazip getiri oranı sunuyor.

U.today

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin