Bitcoin yeni bir rekor kırdı!
Bitcoin yeni bir rekor kırdı!

Bitcoin yeni bir rekor kırdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatlarındaki durağanlık son günlerde birçok analize konu oluyor. Geçmiş dönemlerde Bitcoin fiyatlarında 1,000 doları aşan dalgalanmalar yaşanıyordu. Son aylarda ise Bitcoin dar bir koridor içerisinde dalgalanıyor. Bazı analistler bu durağanlığın sonunda fiyatlarda ciddi bir dalgalanma bekliyor.

Bitcoin fiyatlarında durağanlık yaşanıyor ama insanlar Bitcoin ile tanışıyor ve yeni Bitcoin adresleri açılıyor. Bitcoin yeni bir rekor kırdı ve toplam Bitcoin adres sayısı en yüksek değerine ulaştı.

Bitcoin yeni bir rekor kırdı!

Glassnode’nin son açıkladığı rapora göre 0.1 BTC (900 dolar) ve üzeri bakiyeye sahip Bitcoin adres sayısı 3,129,868’e ulaştı.

Bitcoin yeni bir rekor

Glassnode’un paylaştığı diğer önemli bir veriye göre kripto para borsalarındaki Bitcoin adresi son 3 ayın en düşük değerine geriledi. Borsalardaki aktif adres sayısı 1.2 milyonun altına düştü. Borsalarda düşen Bitcoin adres sayısını nasıl yorumlamalı?

Genelde bireysel yatırımcılar Bitcoin alım ve satımında borsaları tercih ediyor. Borsalardaki Bitcoin’ler ise her an satışa hazır bekliyor. Borsalardan çekilen Bitcoin’ler ise bir yönden Bitcoin’de alınan uzun pozisyonu yansıtıyor. Yani borsalardan Bitcoin’lerini çeken yatırımcılar genelde uzun vadede Bitcoin’lerini tutmayı tercih ediyor. Bu açıdan değerlendirildiğinde borsalarda düşen Bitcoin adres sayısını fiyatlar için olumlu bir gelişme olarak görebiliriz.

Bitcoin yazının kaleme alındığı saatte 9,150 doların üstün işlem görüyor. Bitcoin’in toplam piyasa büyüklüğü ise 168.8 milyar dolar.

Borsalardan çıkan Bitcoin’lerin bir kısmı DeFi platformlarında depozito ediliyor.

U.today

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin